• Adrie Oosterom tijdens zijn presentatie.
• Adrie Oosterom tijdens zijn presentatie. Foto: Peter Verbeek

Contactus sluit jaar af bij TAO Groep

27 nov 2017, 15:17

leerdam • De leden van businessclub Contactus hebben afgelopen vrijdagavond hun laatste bijeenkomst van dit jaar gehouden. Ze waren te gast bij TAO Groep, het bedrijf van Adrie en Lida Oosterom.

De leden van Contactus werden verwelkomd door voorzitter John Hol. Die liet onder andere weten dat de businessclub enkele dagen eerder een optreden van CareClowns voor mensen met dementie heeft gesponsord, waar ook een afvaardiging van het bestuur bij aanwezig is geweest. Aansluitend werd daar een korte filmimpressie van vertoond.

Gastheer Arie Oosterom meldde dat TAO, na veel veranderingen en een grote verbouwing, klaar is voor het komende decennium. "Dat was een mooie aanleiding om Contactus uit te nodigen, om gelijktijdig het bedrijf te presenteren dat mijn vrouw en ik, en inmiddels ook onze zoon Robin, en niet te vergeten onze medewerkers, hebben opgebouwd."

TAO Groep, opgericht in 1986 in Hagestein, is uitgegroeid tot een solide organisatie die bestaat uit drie bedrijven. Die houden zich samen bezig met de verhuur, verkoop en installatie van verlichting, lichtregelsystemen en complete elektrotechnische installaties. "Door ons totaalconcept kan TAO op een professionele en servicegerichte manier werken aan innovatieve en kwaliteitsoplossingen. Mede doordat we verschillende disciplines beheersen hebben we in Helvar (Finland), een lichtmanagementsysteem, een belangrijke partner gevonden. Deze voor Nederland exclusieve samenwerking heeft geleid tot grote orders in binnen- en buitenland. We programmeren apparatuur die alles registreert, detecteert en monitort wat in gebouwen gebeurt. Dat wordt uitgelezen, allemaal vanuit het oogpunt van zowel kosten- als tijdsbesparing. Sinds 2015 hebben we ook een vestiging met exclusieve rechten in en voor België."

Na die woorden nodigde Oosterom zijn gasten uit voor een korte rondleiding door het bedrijf. Toen dat officiële gedeelte achter de rug werden met tussenpozen diverse verfijnde gerechtjes met bijpassende wijnen geserveerd. Het vocale optreden van Double2, een vrouwenkwartet uit Hengelo, viel eveneens in de smaak. "Ik ben blij met de flinke ledengroei van dit jaar. In 2018 gaan we nóg meer interactief met onze leden aan de slag", vertelde John Hol.