Haaften wint met 4-2. Fotograaf Wim de Bruijne
Haaften wint met 4-2. Fotograaf Wim de Bruijne Foto: Wim de Bruijne

Haaften vol vertrouwen richting topper

haaften • Haaften gaat vol vertrouwen richting de topper van volgende week bij koploper NOAD'32. Tegen nummer vier GVV'63 hield Haaften met 4-2 de punten in huis. Ondanks de zege zakt de ploeg van Adrie van Steijn wel een plekje, omdat sv Capelle op doelsaldo de tweede plaats overnam.

Van Steijn was vooral tevreden over het spel in de eerste helft, terwijl er halverwege 2-2 op het scorebord stond. "Het had wel 6-2 moeten zijn", zei Van Steijn. "We voetbalden goed en kregen heel veel kansen."

Dankzij Johnnie Noorthoek en Thijmen Gerringa stond het na zeven minuten al 2-0. In de laatste tien minuten voor rust poetsten de gasten die marge echter weer weg. Na rust had Haaften het moeilijk, maar juist nadat Noorthoek een strafschop miste, herpakte de ploeg zich. Jordy Perdon en Jessey de Jong bezorgden hun ploeg de overwinning.