woensdag 22 november

Tabletcafe
10:00-12:00, Leerdam, Bibliotheek Leerdam. Tabletcafé in de Leerdamse bibliotheek voor mensen die hulp nodig hebben bij het gebruiken van hun smartphone of tablet.

Inloopmiddag Seniorweb
14:00-16:00, Leerdam, Noorderberg. Seniorweb Leerdam organiseert een inloopmiddag voor mensen - voornamelijk 40-plussers - die hulp willen bij het gebruiken van hun tablet, computer of smartphone. Er is een breed cursusaanbod, waar mensen deze middag meer informatie over kunnen krijgen. Meer informatie is te vinden op de website. www.leerdam.seniorweb.nl

Voorleespret
14:30-15:00, Beesd, Bibliotheek Beesd. Voorleesmiddag in de bibliotheek. Aanmelden is niet nodig. Iedereen is vrij om te komen luisteren en aan te schuiven. Toegang is gratis.

Voorleesuurtje
15:00-16:00, Leerdam, Bibliotheek Leerdam. Wekelijkse voorleesuurtje van 15:00 tot 16:00 in Bibliotheek Leerdam.

Over vulkanen
20:00, Haaften, Burcht van Haeften. Op uitnodiging van de Studiekring Haaften verzorgt beroepsfotograaf en schrijver Johan Elzenga een presentatie over vulkanen. Hij toont verschillende foto's van vulkanen in verschillende landen. De avond vindt plaats in de Burcht van Haeften, aanvang is 20:00 uur. Toegang voor leden is gratis, niet-leden betalen vijf euro entree.

donderdag 23 november

Boeken inleveren
10:00-12:00 & 19:00-21:00, Leerdam, oude Emmahuis. Boekenmarkt Leerdam houdt weer een inzameling. Boeken inleveren kan tussen 10:00 en 12:00 en tussen 19:00 en 21:00 uur. Een andere afspraak maken is ook mogelijk, dit kan via 06-22588927 of boekenmarktleerdam@gmail.com.

vrijdag 24 november

Netwerkochtend
9:00-11:00, Leerdam, Royal Leerdam Crystal, Lingedijk 8. Open Coffee Vijfheerenlanden is te gast bij glasfabriek Royal Leerdam Crystal in Leerdam. Ondernemers krijgen er een kijkje in de keuken én kunnen netwerken. De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers uit de regio Vijfheerenlanden die graag willen netwerken. Deelname kost tien euro. Aanmelden is verplicht en kan via de website.
www.opencoffeevijfheerenlanden.nl

Lezing over Mata Hari
14:00, Leerdam, stadspodium GO. Dit jaar is het precies 100 jaar geleden dat Mata Hari werd geëxecuteerd, het Fries Museum maakt een grote tentoonstelling rondom Mata Hari. Lisette le Blanc geeft hierover een lezing. Aanvang is 14:00 uur, entree is 12,50 euro. Reserveren kan via reserveren@go-leerdam.nl of kaarten aan de zaal.

Eerste Tabletcafé
15:00, Haaften, Burcht van Haeften. Eerste Tabletcafé in Haaften. Iedereen die meer wil weten over de nieuwe mogelijkheden van iOS 11 voor de iPad en iPhone, is welkom. Ook kunnen mensen kennismaken met de nieuwe iPhone X en al hun Apple-vragen stellen.

Wintermarkt
16:00-20:00, Waardenburg, Industrieweg 9. De hersteld hervormde gemeente van Haaften en Waardenburg organiseert een wintermarkt. Deze is op een andere locatie dan voorgaande jaren, namelijk aan de Industrieweg 9 in Waardenburg. Er zijn weer veel producten en etenswaren te koop.

Open maaltijd
17:15, Leerdam, gereformeerd vrijgemaakte kerk De Hoeksteen. In De Hoeksteen vindt weer een gezamenlijke maaltijd plaats. De activiteit is bedoeld voor mensen die het gezellig vinden om samen met anderen te eten en Leerdammers die graag nieuwe mensen willen ontmoeten. Deelname is gratis. De maaltijd vindt plaats in de zalen van de gereformeerd vrijgemaakte kerk. Er is ruimte voor maximaal 85 mensen, dus opgeven is noodzakelijk. Dit kan door te bellen naar Bettine van Oosterum via 06-20696151 of door een mailtje te sturen naar openmaaltijdleerdam@gkvl.org. De maaltijd begint om 17:45 uur, de zalen zijn open vanaf 17:15 uur.

Vogeltentoonstelling
19:00, Spijk, dorpshuis De Lindehof. Kleurvogelvereniging Gorinchem & Omstreken organiseert de jaarlijkse vogeltentoonstelling in dorpshuis De Lindehof in Spijk. Deze is open op vrijdag van 19:00 tot 22:00 en zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. De entre is gratis, er is ook een enveloppenkraam aanwezig.

Chabot en De Jong te gast
20:00, Culemborg, Multatulilaan 6. 'Hoop' is het thema van de zevende literaire avond van schrijfclub Pen & Paper van scholengemeenschap Lek en Linge in Culemborg. Te gast zijn auteurs Bart Chabot en Raoul de Jong. De formule van de literaire avond is sinds 2011 ongewijzigd: een avondvullend programma met bekende auteurs, aanstormend talent en gedreven leerlingen, afgewisseld met muziek. De literatuuravond is voor iedereen toegankelijk. Aanvang is 20:00 uur. Kaarten kosten 3,50 euro en zijn te koop via de website. www.lekenlinge.nl

LingeFilm: 'L'Amant double'
20:30, Geldermalsen, mfc De Pluk. Bij LingeFilm is de erotische thriller 'L'Amant double' te zien. Deze film is van de bekende Franse regisseur Francois Ozon en is volgens VPRO Cinema "een prachtige, prikkelende, erotische thriller". Het verhaal: Chloé, lijdt aan een vage onverklaarbare buikpijn. Ze komt terecht bij therapeut Paul. Tussen Chloé en Paul klikt het zo goed dat ze al snel gaan samenwonen. Toevallig ontdekt Chloé dat Paul haar niet alles heeft verteld over zijn leven, zoals dat hij een tweelingbroer heeft die ook therapeut is. Chloé besluit achter de waarheid te komen en meldt zich stiekem voor therapie bij de tweelingbroer.

zaterdag 25 november

De Rommelschuur
09:00-12:00, Schoonrewoerd, De Rommelschuur. Aan Overheicop 1 in Schoonrewoerd is De Rommelschuur weer open. Er zijn allerlei spulletjes voor Sinterklaas of Kerstmis te koop. De organisatie is in handen van de gereformeerde kerk.

Kaartmarathon
09:30, Nieuwland, gebouw De Dijk. De Roemtroevers organiseert een kaartmarathon in Nieuwland voor jokeraars en klaverjassers. De zaal is open vanaf 09:30 uur, aanvang is 10:00 uur. Inschrijven kan nog tot donderdag 23 november bij G. Spaan via 0345-614042 of 06 22962353, Mevr. A. Waasdorp 06-40416883. Deelname kost 12,50 euro, inclusief vier consumptiebonnen.

Puzzelmarkt
10:00-16:00, Leerdam, gebouw Maranatha. Puzzelverkoop in de grote zaal van Maranatha. Naast puzzels zijn er ook lp's te koop. De gehele opbrengst is voor aids-weeskinderen in Malawi. Het komend jaar werkt de puzzelmarkt voor stichting Stephanos. Ook uw gebruikte of overtollige inleveren is mogelijk deze dag.

Sinterklaasintocht in Rhenoy
10:30-11:30, Rhenoy, Lingedijk (tegenover nummer 48). Sinterklaas arriveert om 14:00 uur aan de Lingedijk in Rhenoy. Kinderen tot en met 3 jaar kunnen 's morgens tussen 10:30 en 11:30 uur al hun schoentje komen brengen in De Betuwe Poort (via de achteringang). Schoenen moet wel voorzien zijn van briefje met naam en leeftijd van het kind. Voor kinderen die lid zijn van de Vereniging Dorpsbelangen Rhenoy (VDR) is dit gratis, kinderen die geen lid zijn, betalen twee euro. Kinderen vanaf vier jaar krijgen overigens een leuke middag aangeboden in de verenigingsruimte van het dorpshuis. Tickets kosten 1,50 euro voor kinderen die lid zijn van de VDR, drie euro voor niet-leden. Kaarten zijn verkrijgbaar op basischool De Bloeiende Betuwe en bij Corrie de Bruin aan De Brink 10 in Rhenoy.

Sinterklaasintocht
13:45, Herwijnen, dorpsplein. Sinterklaas arriveert rond 14:00 uur Herwijnen, vanaf 13:45 uur is er muziek en gratis chocolademelk af te halen op het dorpsplein. Na de aankomst maakt Sinterklaas is een rondrit met Wilhelmina, vervolgens is er een sinterklaasfeest in dorpshuis De Poort.

Nestkastje timmeren
14:00, Schoonrewoerd, natuurcentrum De Schaapskooi. Natuur- en vogelwacht De Vijfheerenlanden organiseert een knutselmiddag voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar, zij kunnen deze middag - eventueel met hulp van een ouder of grootouder - een nestkastje in elkaar timmeren in De Schaapskooi. Jongere kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom onder begeleiding. De kinderen moeten wel zelf een hamer meenemen. Deelname kost acht euro. Aanmelden via k.van.baren1@kpnplanet.nl of 0345-612829. De activiteit is ook op woensdag 29 november.

Sinterklaasintocht in Heukelum
14:00, Heukelum, Loswal. Sinterklaas en zijn Pieten arriveren aan de Loswal in Heukelum, de kinderen kunnen zich vanaf 13:30 uur verzamelen bij dorpshuis De Krakeling. Vervolgens begeleidt muziekvereniging Door Eensgezindheid de kinderen naar de Loswal. De goedheiligman en zijn Pieten gaan na hun aankomst weer naar het dorpshuis, daar staat limonade en speculaas klaar voor alle kinderen.

Bingoavond
18:30, Leerdam, wijkgebouw West-End. Wijkvereniging West-End organiseert een bingoavond aan de P.M. van Gentstraat 20 in Leerdam. Als hoofdprijs is er 250 euro te winnen. Het wijkcentrum is vanaf 18:30 uur open. De bingoavond zelf begint om 19:30 uur. Iedereen is welkom.

Awards
19:00, Leerdam partycentrum Het Dak. De Dutch Country Music Association (DCMA) organiseert weer haar awardavond in Leerdam. Het gala start om 19:00 uur en rond 23:30 is de finale.

Gezusters Bloem
19:30, Zijderveld, dorpshuis De Krooshof. Toneelvereniging Vol Moed speelt de klucht 'De gezusters Bloem door dik en dun', geschreven voor Rien Bakker. Aanvangstijd is 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur. Entree is vijf euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar.

Gilgamesj
20:30, Leerdam, stadspodium GO. Gilgamesj lanceert haar nieuwe cd 'Another daybreak' in haar thuisstad Leerdam. De plaat is een opvolger van het album 'Take one' uit nota bene 1984. Gilmamesj speelt tijdens de presentatieavond zowel nieuw als oud werk, de nieuwe plaat 'Another daybreak' wordt in een beperkte oplage uitgebracht. Entree is tien euro, reserveren kan via reserveren@go-leerdam.nl.

LingeFilm: 'The Nile Hilton'
20:30, Geldermalsen, mfc De Pluk. LingeFilm draait de film 'The Nile Hilton', dit is een politieke thriller die speelt tegen de achtergrond van de Egyptische revolutie in 2011. Het is een schrijnend portret van Egypte in deze periode. De net gescheiden rechercheur Noredin Mustafa – drinkt te veel, niet ongevoelig voor steekpenningen- krijgt de zaak van een vermoorde zangeres toewezen. De verzamelde bewijzen wijzen in de richting van de politieke elite, maar de zaak wordt in de doofpot gestopt. Toch gaat Noredin verder met het onderzoek, ondanks tegenwerking van hogerhand. Draait ook op zondagmiddag 26 november.

maandag 27 november

Buurtontmoetingsplek (Bop)
10:15-11:45, Asperen, dorpshuis EMM. De Buurtontmoetingsplek (Bop) is weer open van 10:15 tot 11:45 uur. Deze keer is Welzijn West Betuwe te gast om te praten over mantelzorg. Verder is iedereen welkom voor een kop koffie, een spelletje of gewoon een praatje.

Sinterklaasbingo
14:30, Leerdam, Huis ter Leede. Sinterklaasbingo in Huis ter Leede. Er zijn vier rondes voor vier euro.

dinsdag 28 november

Alzheimer Café
19:00, Leerdam, verpleeghuis Lingesteyn. Rivas-koks Niels Bron en Niels Zillig zijn te gast bij het Alzheimer Café. Zij zullen deze avond uitleg geven over eten bij dementie. Vragen die aan bod komen: hoe komt het dat mensen die lijden aan dementie problemen ondervinden met eten en hoe kan je de juiste gerechten kiezen. De organisatie van het Alzheimer Café Leerdam is in handen van Steunpunt Mantelzorg en Rivas, de avond vindt plaats in Lingesteyn en begint om 19:30 uur. De koffie staat klaar vanaf 19:00 uur.

Biologische landbouw
20:00, Neerijnen, Het Stroomhuis. Gerard Brinks, boer en werkbegeleider van zorgboerderij en bakkerij Thedingsweert in Kerk-Avezaath vertelt over biologische en biologisch dynamische landbouw. Wat doen deze boeren niet en wat doen ze juist wel. Entree: 5 euro, reserveren niet nodig.
www.stroomhuisneerijnen.nl

woensdag 29 november

Buurtontmoetingsplek
10:00-12:00, Herwijnen, dorpshuis De Poort. De Buurtontmoetingsplek (Bop) is open voor de sinterklaasbingo. Er is koffie of thee met wat lekkers, ook zijn er verschillende prijsjes te winnen bij de bingo. Bingokaarten zijn gratis.

Inloopmiddag Seniorweb
Elke woensdagmiddag tussen 14:00-15:30 kunt u langskomen om geholpen te worden bij problemen of vragen bij het gebruik van uw computer of tablet. Wij kunnen ook gratis een APK-PC diagnose uitvoeren om uw computer te beoordelen. Adres: Noorderberg, Noordwal 91a, 4141BK Leerdam

Sinterklaasverhalen
14:30, Leerdam, Bibliotheek Leerdam. Het voorleesuurtje bij de Leerdamse bieb is in sinterklaassfeer gehuld. Aanwezige kinderen kunnen om 14:30 uur een schoentje knutselen, het knutselwerk wordt natuurlijk later met lekkers gevuld. Vervolgens is het tijd voor sinterklaasverhalen. Kinderen vanaf vier jaar zijn welkom.

Voorleesuurtje
15:00-16:00, Leerdam, Bibliotheek Leerdam. Wekelijkse voorleesuurtje van 15:00 tot 16:00 in Bibliotheek Leerdam.

LingeFilm: 'Wakefield'
20:00, Geldermalsen, mfc De Pluk. De LingeFilm kunnen mensen kijken naar de film 'Wakefield'. Een film over het verlangen om opnieuw te beginnen. Howard Wakefield besluit in een opwelling om zijn leven - dat in eerste instantie perfect lijkt - achter zich te laten en verschuilt zich in de zolder boven zijn eigen garage. Daar bespiedt hij zijn vrouw en kinderen en analyseert zijn verleden en denkt na over zijn toekomst. Langzamerhand verloedert Howard in zijn eigen garage. Lijdt hij aan een midlifecrisis of aan een depressie? Slaagt hij erin om een oplossing te vinden voor de situatie waarin hij zichzelf heeft gestort?

vrijdag 1 december

Mama Café
10:00-12:00, Leerdam, Bibliotheek Leerdam. Het Mama Café in Leerdam gaat deze maand over het thema 'Ontspannen in december'. Alle moeders en vaders in en om Leerdam zijn uitgenodigd, kinderen zijn natuurlijk ook welkom.

zaterdag 2 december

Winterfair
11:00-17:00, Heukelum, dorpshuis De Krakeling. In dorpshuis De Krakeling vindt een winterfair plaats. Er is van alles op de fair te koop: van woondecoraties, taartjes en kleding. Kinderen kunnen zich laten schminken en er is ook lekker eten te koop. De organisatie is in handen van jeugdsoos Empty Purse. Het is alweer de zesde winterfair die de soos organiseert. De fair is open van 11:00 tot 17:00 uur. www.facebook.com/winterfairheukelum

woensdag 6 december

Inloopmiddag Seniorweb
Elke woensdagmiddag tussen 14:00-15:30 kunt u langskomen om geholpen te worden bij problemen of vragen bij het gebruik van uw computer of tablet. Wij kunnen ook gratis een APK-PC diagnose uitvoeren om uw computer te beoordelen. Adres: Noorderberg, Noordwal 91a, 4141BK Leerdam

Voorleesuurtje
15:00-16:00, Leerdam, Bibliotheek Leerdam. Wekelijkse voorleesuurtje van 15:00 tot 16:00 in Bibliotheek Leerdam.

donderdag 7 december

Inzameling
19:30, Waardenburg, De Oude School. Inzameling voor de kerkmarkt van juni volgend jaar. Tussen 19:30 en 20:30 uur zijn alle bruikbare spullen welkom. Ook oud ijzer mag gebracht worden. Niet welkom: grote meubelstukken, orgels, matrassen en beddengoed. De opbrengst van de kerkmarkt en het verkoop van oud ijzer is bestemd voor de kerkgebouwen van de hervormde gemeente van Waardenburg en Neerijnen.

zaterdag 9 december

Kerstmarkt
10:00, Leerdam, centrum. In het centrum van Leerdam barst zaterdag en zondag weer een kerstmarkt los. Er staan pakweg zeventig kramen opgesteld met allerlei producten: van kleding en schoenen tot sieraden en huishoudelijke producten. Ook aan eten is gedacht, er is volop lekkers te koop zoals oliebollen en appelflappen, ook de warme chocolademelk ontbreekt natuurlijk niet. De markt is zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Op zondag is het ook koopzondag in de Glasstad.

Veteranencafé
14:00, Leerdam, Het Dak. In Het Dak in Leerdam vindt weer een Veteranencafé plaats, deze keer is luitenant-kolonel Hendrik-Jan van Tilburg uitgenodigd. Hij zet zich al jaren in voor de Nederlandse veteranen en hun thuisfront. Hij doet dit onder meer in zijn functie als beleidsmedewerker veteranen bij het ministerie van Defensie. Ook heeft hij zich ingezet – in zijn eigen tijd – voor het vinden, bereiken en helpen van veteranen die zich niet meer melden bij de hulpverlening. De bijeenkomst is van 14:00 tot 16:30 uur.

Christmas Time! met Music Unlimited
20:30, Leerdam, Stadspodium GO, Dr. C. Voogdlpein 90. Christmas Time! is de ultieme kerstvoorpret: een avondvullende voorstelling vol kerstmuziek én persoonlijke verhalen van vocal group Music Unlimited. De kerstherinneringen van de drie zangeressen Kim de Brake, Marsja Driesen en Marijke Verhoef vormen de rode draad in de show. De vocal group tovert het theater om tot een gezellige huiskamer en laat het publiek genieten van ontroerende verhalen, grappige anekdotes en natuurlijk prachtige muziek. Van kleine liedjes met enkel gitaar- of pianobegeleiding tot de bekende en uitbundige kersthits van nu. Music Unlimited pakt hierbij flink uit; zowel vocaal als visueel! Speciaal voor Christmas Time! schuift pianist Maurits Kappetijn aan en Jan de Jong neemt de rol van gastheer op zich. Music Unlimited bestaat uit Kim de Brake en Marsja Driesen uit Schoonhoven en Marijke Verhoef uit Nieuwpoort. Ze zingen sinds 2012 driestemmige popsong én hebben een uitgebreid kerstrepertoire. Ze traden onder andere op tijdens de Ladies Night van Beauty & Brains te Haastrecht en stonden op het Rabo Open Winter Stage in Tivoli Vredenburg. Met Christmas Time! zetten zij een nieuwe stap in professionalisering van de vocal group én laten zij hun droom uitkomen. Entree: 12,50 euro. De show is reeds uitverkocht, maar klanten van Peterson herenmode, hart for her, Witgoedspecialist Leerdam en Tweewielercentrum Den Breejen kunnen vrijkaarten winnen. Informatie: www.music-unlimited.net.

zondag 10 december

Kerstconcert met Ernst Daniël Smid
14:00, Asperen, De Schildkamp. Song of Joy luidt de kerstperiode in met een middagconcert. Met medewerking van niemand minder dan Ernst Daniël Smid en zangeres Dewi Lopulalan. Het koor zelf staat onder leiding van de vaste dirigent Lex van Diepen en Peter Bontje neemt de begeleiding achter de vleugel voor zijn rekening. Verder werken aan het matinee mee: Christan Grotenbreg op toetsen en saxofoon, Kees den Hoed op de bas en op het slagwerk Han Wouters. Tijdens het optreden komen verschillende muziekstijlen aan bod. Ernst Daniël Smid is te horen in enkele solostukken, maar zingt ook samen met het koor. Het middagconcert vindt plaats in De Schildkamp in Asperen en begint om 14:30 uur, de zaal is open om 14:00 uur. Entreeprijs is 22,50 euro, inclusief een koffie compleet. Kaarten zijn te koop op de website van Song of Joy of bij Bergwerff Coiffures via 0345-612681.

Kerstconcert Beesd
19:30, Beesd, rooms-katholieke kerk. Traditionele kerstconcert in Beesd, met medewerking van de koren Bloesem, Hoogtevrees en Sjier Chadasj, ook soliste Irna van Beest en de plaatselijke harmonie Concordia verlenen hun medewerking aan het optreden. Entree is vijf euro. De opbrengst komt ten goede aan beide kerken in Beesd.

woensdag 13 december

Inloopmiddag Seniorweb
Elke woensdagmiddag tussen 14:00-15:30 kunt u langskomen om geholpen te worden bij problemen of vragen bij het gebruik van uw computer of tablet. Wij kunnen ook gratis een APK-PC diagnose uitvoeren om uw computer te beoordelen. Adres: Noorderberg, Noordwal 91a, 4141BK Leerdam

Voorleesuurtje
15:00-16:00, Leerdam, Bibliotheek Leerdam. Wekelijkse voorleesuurtje van 15:00 tot 16:00 in Bibliotheek Leerdam.

zondag 17 december

Over de Hollandse Waterlinie
14:30, Acquoy, KunstFort Asperen. Erwin José - vrijwilliger bij KunstFort Asperen - geeft een lezing over de bouw van de waterlinie en de forten, over hun ontwerpen, ligging, militaire, strategische doelen en geografie. Gedurende de zestiende eeuw werd gezocht naar een defensievorm om de vijand buiten de grenzen te houden: dat werd water. Diverse strijdkrachten die Holland wilden binnenvallen werden tegengehouden, bijvoorbeeld bij de defensieve stellingen die werden opgeworpen in Utrecht, in de Gelderse Vallei en het stroomgebied van de Vecht en Vaartse Rijn. In 1589 ontstaat het concept Waterlinie als Prins Maurits door het land trekt en vaststelt dat water ook een vriend kan zijn. Rivieren als de Maas, Waal, Merwede en Rijn vormen tot en met de Tweede Wereldoorlog een belangrijke barrière. Sinds de negentiende eeuw weten we dat de Waterlinie een 'dood' weermiddel is; de stenen forten, de sluizen en waterwegen bieden geen flexibele manier van verdediging. Er is steeds meer belangstelling voor de vestingwerken en linies in Nederland, een uniek stukje Hollandse verdediging. José gaat in de lezing in op de fysische en geografisch factoren die een rol speelden bij de waterlinie. En de infrastructuur van de linie. De lezing start om 14:30 uur en duurt, met pauze, tot ongeveer 16:30 uur. Entree is gratis.

woensdag 20 december

Inloopmiddag Seniorweb
Elke woensdagmiddag tussen 14:00-15:30 kunt u langskomen om geholpen te worden bij problemen of vragen bij het gebruik van uw computer of tablet. Wij kunnen ook gratis een APK-PC diagnose uitvoeren om uw computer te beoordelen. Adres: Noorderberg, Noordwal 91a, 4141BK Leerdam

Voorleesuurtje
15:00-16:00, Leerdam, Bibliotheek Leerdam. Wekelijkse voorleesuurtje van 15:00 tot 16:00 in Bibliotheek Leerdam.

woensdag 27 december

Inloopmiddag Seniorweb
Elke woensdagmiddag tussen 14:00-15:30 kunt u langskomen om geholpen te worden bij problemen of vragen bij het gebruik van uw computer of tablet. Wij kunnen ook gratis een APK-PC diagnose uitvoeren om uw computer te beoordelen. Adres: Noorderberg, Noordwal 91a, 4141BK Leerdam

Voorleesuurtje
15:00-16:00, Leerdam, Bibliotheek Leerdam. Wekelijkse voorleesuurtje van 15:00 tot 16:00 in Bibliotheek Leerdam.