Dure misstap LRC

woudenberg • LRC bleef op bezoek bij Woudenberg steken op een 1-1 gelijkspel. Daarmee profiteerden de Leerdammers slechts ten dele van de misstappen van concurrenten DUNO en WNC. "Zonde", vond trainer Koen Janssen. "We hebben even een moeizame periode. We hadden vandaag ook weer kunnen winnen, maar verzuimen om op voorsprong te komen." Woudenberg nam thuis de leiding. Pas tien minuten voor tijd maakte Ansu Camara de gelijkmaker. "Daarna verloren we ons hoofd. We gingen veel te gehaast op zoek naar meer. Als we waren blijven voetballen hadden we veel meer kans gehad."


HSSC'61 pakt punt

zeist • Na een eerste helft waarin HSSC'61 het voor het zeggen had, leken de mannen van trainer Gerrit Molenaar opnieuw in het stof te bijten. Jonathan kwam op een onverwachte voorsprong, maar op karakter kwamen de gasten naast de Zeistenaren. "Ik prijs de instelling van de ploeg, want op instelling en mentaliteit pakken we vandaag alsnog een punt. Nadat eerst Nicky van Dam een strafschop miste en we op een 2-0 achterstand kwamen, toonden we veerkracht en kwamen via Bas Scheenhart en Arwin van Soest op gelijke hoogte. Ik ben dan ook zeer tevreden", aldus Molenaar.


ASH blij met punt

hellouw • ASH-trainer Ron Laros kon na afloop kort zijn: "ASH heeft vandaag een punt gewonnen en Brakel heeft er twee verloren." ASH speelde met 2-2 gelijk en was daarmee dus tevreden. ASH ging halverwege aan de leiding. Bernd Duijzer zorgde voor de 1-1. Een Brakels eigen doelpunt uit een corner betekende de 2-1. In het eerste kwartier na rust kwam Brakel langszij. Na een rode kaart voor Gert-Jan van Oort moest ASH met tien man verder, maar het trok een punt over de streep. "We zijn mentaal op de been gebleven. Brakel was voetballend beter. Wij koesteren dit punt", zei Laros.