Speculaasactie Kunst naar Kracht

oosterwijk • Gemengde zangvereniging Kunst naar Kracht houdt zaterdag 25 november een speculaaspoppenactie. De vrijwilligers gaan vanaf 09:00 uur langs de deuren in de kernen van gemeente Leerdam. De poppen van vijfhonderd gram kosten 4,50 euro per stuk.


Inzameling voor kerkmarkt

waardenburg • In De Oude School in Waardenburg vindt donderdag 7 december weer een inzameling plaats voor de kerkmarkt van juni volgend jaar. Tussen 19:30 en 20:30 uur zijn alle bruikbare spullen welkom. Ook oud ijzer mag gebracht worden. Niet welkom: grote meubelstukken, orgels, matrassen en beddengoed. De opbrengst van de kerkmarkt en het verkoop van oud ijzer is bestemd voor de kerkgebouwen van de hervormde gemeente van Waardenburg en Neerijnen.


Winterfair in Heukelum

heukelum • In dorpshuis De Krakeling vindt zaterdag 2 december een winterfair plaats. Er is van alles op de fair te koop: van woondecoraties, taartjes en kleding. Kinderen kunnen zich laten schminken en er is ook lekker eten te koop. De organisatie is in handen van jeugdsoos Empty Purse. Het is alweer de zesde winterfair die de soos organiseert. De fair is open van 11:00 tot 17:00 uur.

q www.facebook.com/winterfairheukelum


IJspret op de Mariënwaerdt

beesd • Op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt kunnen mensen zaterdag 2 en zondag 3 december én gedurende de Kerstfair schaatsen op een ijsbaan van 450 vierkante meter. Dit jaar staat er een grote tent over de ijsbaan heen, zodat het schaatsen altijd door kan gaan. De baan is op zaterdag 2 en zondag 3 december open van 10:00 tot 17:00 uur. De ijsbaan ligt op 't Klooster 5. De kosten voor het betreden van de ijsbaan zijn 3,50 euro, schaatsen huren kost vijf euro.

q www.marienwaerdt.nl