Workshop voor hondeneigenaren

geldermalsen • Baasjes van honden met vuurwerkangst kunnen donderdag 9 november terecht op een speciale workshop van hondenschool WinWin in mfc De Pluk.

Volgens WinWin kan een hondenmassage helpen om de angst voor vuurwerk terug te dringen. Hondeneigenaren leren tijdens de workshop dus om hun huisdier een massage te geven, zodat het beestje ontspant. Het is de bedoeling dat baasjes deze massage meerdere keren toepassen voordat de vuurwerkperiode echt losbarst, zodat zenuwachtige honden alvast kunnen wennen aan de techniek.

WinWin legt tijdens de lesavond uit welk effect de massage heeft en hoe deze toe te passen. Honden zijn natuurlijk tijdens de avond ook welkom. Maar baasjes kunnen ook zonder hond de workshop bijwonen.

Inschrijven voor de workshop kan per mail via info@hondenschoolwinwin.nl of via 06-52520953. Aan deelname zijn kosten verbonden. Bij inschrijving is handig om naast naam en telefoonnummer ook het ras, geslacht en de leeftijd van de hond te vermelden. De workshop begint om 19:30 uur.

Meer informatie over WinWin en haar cursusaanbod is op de website van de hondenschool te vinden.

q www.hondenschoolwinwin.nl