Vereniging Ophemert viert 50-jarig jubileum

ophemert • Deze week – om precies te zijn op woensdag 1 november - is het vijftig jaar geleden dat de voetbalvereniging Ophemert werd opgericht.

In 1967 staken zes Hèmertse de koppen bij elkaar en werd de Sportvereniging Ophemert opgericht, mét de afdeling voetbal. Dit gebeurde mede naar aanleiding van de Sportweek die destijds jaarlijks werd gehouden en waar voetballen een standaard onderdeel van was. Komend weekend wordt het 50-jarig bestaan van de vereniging gevierd. Te beginnen op vrijdag 3 november met een receptie van 19:00-21:00 uur in de kantine van de club. Alle belangstellenden die van de gelegenheid gebruik willen maken om de vereniging te feliciteren zijn van harte welkom. Het bestuur heeft geprobeerd om oud-trainers, coaches en leden van het eerste uur te achterhalen, maar dat is helaas niet in alle gevallen gelukt. "Bij dezen ook aan hen de uitnodiging", aldus de organisatie. Op zaterdag 4 november wordt voor alle jeugdteams de Voetbal en Fun Clinic gehouden, georganiseerd door SC Heerenveen, aansluitend is er het jubileumtoernooi voor senioren.

Het jubileum wordt afgesloten met een knalfeest op zaterdagavond van 20:00 tot 1:00 uur. Het bestuur hoopt zoveel mogelijk mensen die momenteel betrokken zijn, of in het verleden bij de vereniging betrokken zijn geweest, tijdens de jubileumactiviteiten te ontmoeten. Meer informatie is te vinden op www.vvophemert.nl.