Vuren verslaat Leerdam Sport'55 met 4-1

vuren • Vuren boekte zijn tweede overwinning van het seizoen. Na een riante 3-0 ruststand stond het na negentig minuten 4-1. "Dikverdiend", genoot Vuren-trainer Ron Vlot na afloop. "Dit is een mooie uitslag tegen een concurrent. We hebben het perfect gedaan." Bij Leerdam Sport is het nog altijd wachten op de eerste zege. "Ik vind niet dat wij minder zijn dan Vuren", zei Gerrie Schaap. "Maar we maken nog teveel fouten. Vuren strafte dat goed af en dat is ook een kwaliteit." De nog wekelijks meetrainende Bart Muilenburg begon bij Vuren in de basis en schoot uit een vrije trap direct de 1-0 binnen. "In noodgevallen kan ik een beroep doen op Bart en vandaag had ik hem nodig", zei Vlot. Lorenzo Kooiman en Maarten Wilschut tilden de score nog in de eerste helft naar 3-0.

In de tweede helft besliste Danny Muilenburg de wedstrijd na een fout van de doelman met de 4-0. Ray Kant miste van elf meter de kans op 4-1. Efrath Malawauw maakte die Leerdamse eretreffer even later alsnog.