• De dj's voor de feestlocatie.
• De dj's voor de feestlocatie. Foto: aangeleverd

Fout feest in De Betuwe Poort

rhenoy • In dorpshuis De Betuwe Poort barst zaterdag 28 oktober een gloednieuw feest los: Goud van fOud. Organisatie is in handen van stichting Opwaarts en de dj's King Mike, Rundfunk Rudi en Rayman.

Tijdens de avond laten de dj's hits uit de jaren '60 tot en met '90 horen. Een combinatie van golden oldies, danceklassiekers en de bekende foute muziek en feestmuziek passeert de revue. Voor de gelegenheid krijgt het dorpshuis een passende nostalgische aankleding en natuurlijk is de dresscode ook 'helemaal fOud'. Bezoekers kunnen en mogen zelfs letterlijk en figuurlijk 'voor paal' komen staan deze avond, want speciaal voor dit feest is er onder andere een echte ANWB-praatpaal aangeschaft waarmee de bezoekers een leuke herinnering kunnen laten vastleggen.


Kaartverkoop

Het nieuwe feest blijkt in de voorverkoop al enorm aan te slaan, er zijn nog een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar: "De kaartverkoop gaat ongekend hard, meer dan driekwart van de toegangskaarten is verkocht! Een geweldige bevestiging dat mensen zin hebben in het feest. Afgelopen zaterdag hebben we via social media een 'tickets alarm' moeten afgeven voor de mensen die er ook nog bij willen zijn. Het aftellen is nu écht begonnen, zaterdag 28 oktober gaat het gezelligste feestje van het verleden worden!", aldus de organisatie.

Toegangskaarten zijn online te bestellen op de onderstaande website. Entree is vanaf 16 jaar. Het feest begint om 20:00 uur en eindigt om 01:00 uur.

q www.goudvanfoud.nl