• WNC was met 4-1 te sterk voor Delta Sports.
• WNC was met 4-1 te sterk voor Delta Sports. Foto: Jeroen de Bruin - DBRN Fotografie

WNC heeft weinig moeite met Delta Sports

waardenburg • WNC is dit seizoen nog altijd ongeslagen. De Waardenburgers hoefden tegen Delta Sports niet alles uit de kast te halen om voor de derde week op rij te winnen. Dankzij de 4-1 overwinning staat WNC na drie wedstrijden tweede achter koploper LRC. "We hoefden vandaag niet heel diep te gaan", zag ook trainer Cor Prein. "Tien punten uit de eerste vier wedstrijden is een prima start." Voor rust voetbalde WNC niet goed, maar maakte het wel twee prachtige doelpunten. De uitblinkende spits Willem-Paul van der Heijden scoorde door uit een onmogelijke hoek kiezelhard raak te schieten. Na een halfuur maakte ook Aimen Seqqal een 'beauty'. Seqqal kwam vanaf links naar binnen en schoot in de verre kruising: 2-0. Twintig minuten voor tijd leek de wedstrijd beslist toen invaller Damian Lisiecki de 3-0 maakte. Binnen een minuut stond het echter 3-1, maar weer een minuut later was Lisiecki opnieuw belangrijk. Zijn schot werd nog gekeerd, maar verdediger Berend-Bram Heinen schoot in eigen doel.