Heukelum verliest van efficiënt Woudrichem

heukelum • Heukelum had zeker niet hoeven verliezen van Woudrichem, maar stapte na een 1-3 nederlaag wel met lege handen van het veld.

"Qua spel kunnen we onszelf weinig verwijten. Ik vond dat we gewoon een goede wedstrijd speelden", vond trainer Marco Verbeek. "Wel waren we in het verdedigen en in de eindpass te slordig, dat was echt onder de maat. Daar heeft Woudrichem optimaal van geprofiteerd. We verdienden minimaal een punt, maar zij scoren drie keer en daarom verliezen we."

Over de lijn

Heukelum leek al vroeg in de wedstrijd op voorsprong te komen. Ferry Meijdam dacht te scoren op aangeven van zijn broertje Benjamin Meijdam. De scheidsrechter en zijn assistent namen echter niet waar dat de bal de doellijn gepasseerd was. "En dat kan natuurlijk heel belangrijk voor de wedstrijd zijn, hoewel het helemaal niet zeker is dat we dan wel hadden gewonnen", besefte Verbeek. Woudrichem kwam bij de eerste de beste kans wél op voorsprong en verdubbelde nog voor rust uit een strafschop die marge. In de tweede helft kwam Heukelum terug in de wedstrijd. Nadat eerst Woudrichem-doelman Kramers twee keer aan de bak moest, kopte Tim Schwebke de 1-2 binnen. Binnen een mum van tijd stond het echter weer 1-3 en die klap kwam Heukelum niet meer te boven.

Punten

Daarmee verloor Heukelum ook zijn tweede thuiswedstrijd. "En dat is heel vervelend", vond Verbeek, die zo vroeg in de competitie nog geen conclusies wil trekken. "We zijn met drie uit drie sowieso al beter gestart dan vorig seizoen. Ik denk ook wel dat we wat sterker geworden zijn en dat moet zich gaan uiten in punten. Je staat pas aan het eind van het seizoen waar je moet staan en niet na drie wedstrijden."