Oproep: schrijf sint een brief!

regio • Pakjesavond duurt nog even, maar Het Kontakt is al druk bezig met het voorbereiden van een leuke sinterklaaskrant. Deze verschijnt in week 46 als bijlage bij editie Vianen én Leerdam. In deze bijlage willen we ook graag verschillende kinderen - of volwassenen! - aan het woord laten over Sinterklaas.

Dus: heb jij een bijzondere boodschap aan de sint? Of een origineel verlanglijstje? Of wil je de goedheiligman vertellen over de lieve of bijzondere dingen die je hebt gedaan het afgelopen jaar? Stuur dan je bericht naar Janneke Kok via j.kok@hetkontakt.nl. Graag inclusief een foto van jezelf, naam, leeftijd en plaatsnaam. Misschien publiceren we deze dan in onze bijlage. En natuurlijk zorgen wij dat Sinterklaas onze bijlage leest. Insturen van brieven of verlanglijstjes kan nog tot maandag 6 november! Dus, klim in de pen!

Sintactiviteiten

In de krant willen we ook een compleet overzicht bieden van alle sinterklaasactiviteiten in de regio, van pietendisco's tot plaatselijke intochten: alles is welkom. Heb je als organisatie een belangrijke boodschap van de sinterklaas aan de kinderen uit de regio? Ook die zijn welkom. Organisaties kunnen nog tot maandag 6 november hun activiteiten doorgeven via j.kok@hetkontakt.nl.

q www.hetkontakt.nl