WNC-verdediger Jesse Wammes in actie.
WNC-verdediger Jesse Wammes in actie. Foto: Jeroen de Bruin

WNC wint vlak voor tijd met 1-0 van DHSC

waardenburg • De matige wedstrijd tussen WNC en DHSC uit Utrecht verdiende in Waardenburg geen winnaar. Vlak voor tijd bezorgde Willem-Paul van der Heijden de thuisclub toch nog een 1-0 zege. WNC-trainer Cor Prein had ook niet meer op de late winst gerekend: "Het was een typische 0-0 wedstrijd. Beide ploegen speelden heel safe. Voor rust hebben we nog aardige kansen gehad maar in de tweede helft had geen van beide teams recht op een overwinning. Daarvoor was de controle te strikt." Na twaalf minuten maakte WNC-aanvoerder Nehemia Sanaky een doelpunt maar vanwege buitenspel van aangever Aimen Seqqal werd deze vroege treffer afgekeurd. Halfweg na rust moest Giel Goesten bij WNC flink geblesseerd per brancard van het veld. Heel lang bleef het 0-0 totdat DHSC-keeper Niels Renes de bal in de 96e minuut na een schot van Aimen Seqqal losliet en Willem-Paul van der Heijden de 1-0 scoorde.