• Elan organiseerde eerder dit jaar ook een theaterproject.
• Elan organiseerde eerder dit jaar ook een theaterproject. Foto: aangeleverd

Elan organiseert theaterproject

leerdam • Een groep jeugdleden van dansvereniging Elan organiseert in de herfstvakantie een theaterproject voor de Leerdamse jeugd. Kinderen vanaf vijf jaar zijn woensdag 18 oktober welkom in de danszaal bij dagcentrum Lingebolder.

De deelnemertjes - variërend van vijf tot en met dertien jaar - gaat deze middag vanaf 13:00 uur oefenen aan een minishow rondom het thema 'Tijd'. Aan de hand van het thema worden (uiteraard) dansjes en liedjes aangeleerd, maar: kinderen gaan ook de slag met het maken van attributen- en decorstukken. Alle dansen worden met behulp van een script aan elkaar geregen tot een heus lopend verhaal.

Na het passen van de toneelkleding is er nog een laatste generale repetitie. Hierna gaan de deuren open voor het publiek dat welkom is vanaf 16:15 uur om het resultaat te komen bewonderen. Deelname kost vier euro per persoon. Of gratis met hulp van de AH Sportactie. De minishow is naar verwachting rond 17:00 uur afgelopen.

Wintershow

Extra leuk dit seizoen: alle deelnemers mogen deze keer de finaledans van het project laten zien tijdens de wintershow van dansvereniging Elan in M3 op vrijdag 15 december. Aanmelden voor deze activiteit kan via de website van dansvereniging Elan onder vermelding van naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer.

Meer informatie over de activiteit of de dansvereniging in het algemeen is ook te verkrijgen via info@dv-elan.nl.

q www.dv-elan.nl