WNC tevreden met punt bij Bennekom

bennekom • WNC speelde op de eerste speeldag met 0-0 gelijk bij Bennekom. Trainer Cor Prein was tevreden met het resultaat.

"Dit puntje was uiteindelijk wel verdiend", vond Prein. "Ik ben er tevreden mee en ik denk dat zij er net zo over denken." Prein zag zijn ploeg een goed eerste uur afwerken. "We hadden toen het betere van het spel, maar konden niet echt kansen creëren. Na een uur namen zij het over. Zij kregen wel wat betere kansen dan wij, maar we hebben niet zo heel veel weg gegeven."

Afgelopen jaar speelde WNC in de nacompetitie ook bij Bennekom. Toen gingen de destijds gehavende Waardenburgers met 3-1 onderuit. "Dus dit resultaat is al beter", zei Prein. "Bennekom heeft een heel redelijk team met de ambitie om naar de hoofdklasse te gaan. Het is in ieder geval een ploeg om rekening mee te houden als het gaat om de prijzen."

WNC is zelf nog niet in heel goede doen. Vincent Verheul is nog uitgeschakeld met een schouderblessure en spelers als Senaid Jukic, Demian Ririmasse, Joel Sanaky en Nick Vijlbrief konden nog geen hele wedstrijd spelen.

"We missen nog wel wat spelers en anderen zijn nog niet helemaal fit. Dat heeft nog wel een paar potjes nodig. Daar heeft iedereen mee te maken, maar daardoor misten we vandaag wel stootkracht voorin. Vincent Verheul houdt de boel daar toch bezig. En dat merk je in fases dat je voetballend wat beter bent. Dan ontbreekt net dat laatste zetje om wél een doelpunt te maken."