• Mark Timmer, Rob Mutters en Dennis Kuiper van Leerdam Woont.
• Mark Timmer, Rob Mutters en Dennis Kuiper van Leerdam Woont. Foto: PR Leerdam Woont

Alles over wonen op één evenement

leerdam • Wie alles wil weten over het aanbod van bestaande en nieuwe woningen in Leerdam kan op zaterdag 30 september tussen 12:00 en 17:00 uur terecht bij Leerdam Woont. Op het evenement is alle informatie over de woningmarkt in de Glasstad te vinden, bovendien presenteren makelaars, hoveniers en woonwinkels zich.

"Leerdam Woont is echt een feest", vertellen organisatoren Mark Timmer van Van der Wal Interieurs en de makelaars Rob Mutters en Dennis Kuiper enthousiast. De vorige editie in april is dan ook heel goed bezocht. "Woonconsumenten worden nu door de sterk wisselende berichtgeving in verwarring gebracht over hoe de woningmarkt zich nu echt ontwikkeld in Leerdam." De makelaars Van Ekeren Kuiper en Mutters Makelaardij zijn dan ook zaterdag aanwezig om vragen te beantwoorden over kopen, verkopen of juist nog even wachten.

Populair

Volgens de makelaars weten verhuizende Nederlanders steeds vaker Leerdam te vinden. "En wat is er dan fijner om alles wat wonen in Leerdam te bieden heeft op één plek terug te vinden'', vertelt Timmer. Want bij Leerdam Woont, het woonevent in de enorme woonwinkel van Van der Wal Interieur Adviseurs, is van alles te vinden. Van een goed gesprek met een makelaar tot alles wat nodig is om van een nieuw huis een thuis te maken. "Leerdam Woont laat zien wat wonen in Leerdam comfortabel maakt'', vult Mutters aan. "Het is de Bijenkorf onder het wonen'', voegt Kuiper eraan toe. "Alles wat je nodig hebt onder één dak."

Ook de nieuwe Leerdamse wijk Broekgraaf komt aan bod tijdens Leerdam Woont. De makelaars, die de handen weer vol hebben aan de verkoop van huizen, merken dit jaar dat vooral nieuwe woningen erg populair zijn. "De nieuwe wijken in Leerdam trekken veel jonge mensen die er gezamenlijk een fijne leefomgeving van maken", vertelt Dennis Kuiper van Van Ekeren Kuiper. Meer nieuwe woningen komen er ook aan, weten de makelaars Kuiper en Mutters.

Leerdam Woont is op zaterdag 30 september van 12:00 tot 17:00 uur bij Van der Wal aan de Techniekweg 8 in Leerdam.