Cursus natuurfotografie in Schoonrewoerd

schoonrewoerd • Natuurfotograaf Henkjan Kievit verzorgt op uitnodiging van natuur- en vogelwacht De Vijfheerenlanden een workshop natuurfotografie op zaterdag 30 september.

Henkjan fotografeert al sinds zijn twaalfde. Hij begon als vogelfotograaf, maar ontwikkelde zich al snel op andere fronten. Naast een specialisatie in vlinders en macrofotografie is hij zich de laatste jaren gaan richten op natuur- en landschapsfotografie in de breedste zin van het woord. Inmiddels is hij al een aantal jaar werkzaam als professioneel natuurfotograaf. Zijn werk wordt regelmatig geëxposeerd en wordt gebruikt in allerlei publicaties, boeken, op websites en dergelijke.

Tijdens de workshop in natuurcentrum De Schaapskooi laat Henkjan deelnemers zien hoe hij te werk gaat met verschillende onderwerpen. Van macrofotografie tot weidse landschappen, het komt allemaal voorbij. Na een theoretische introductie met veel foto's gaan deelnemers zelf aan de slag. Henkjan begeleidt de cursisten in het veld en geeft achteraf feedback op de foto's die tijdens de workshop zijn gemaakt.

Inschrijven voor de workshop kan door te mailen naar mail@vanellusvanellus.com, aan deelname zijn kosten verbonden. De workshop is van 12:30 tot 16:30 uur. Het minimaal aantal deelnemers is zes, maximum is twaalf. Foto's van Henkjan Kievit zijn te bewonderen op zijn website.

q www.vanellusvanellus.com