Atelierroute WaardArt

regio • Onder de noemer WaardArt vindt zaterdag 23 en zondag 24 september weer de atelierroute in gemeenten Geldermalsen en Neerijnen plaats. Bezoekeers kunnen bij 33 kunstenaars een kijkje nemen.

Naast lokale kunstenaars zijn er ook dit jaar weer gastexposanten: dit zijn vijf kunstenaars die niet in de regio wonen maar te gast zijn bij een kunstenaar die deelneemt aan WaardArt.

Om makkelijker een keuze te kunnen maken is van iedere kunstenaar (ook van de gastexposanten) een kunstwerk te zien in de centrale expositie in Stroomhuis Neerijnen. De officiële opening van de overzichtsexpositie is op vrijdag 22 september om 19:30 uur. Deze zal worden verricht door Petra Kleyn en Dick Holman met een kleine performance met als titel: 'Op de thee bij Pé'. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Fwench Connection.

De atelierroute is geopend op zaterdag 23 en zondag 24 september van 11:00 tot 17:00 uur, de expositie is ook op vrijdag 22 september van 19:30 tot 21:30 uur te bekijken. Alle locaties zijn te herkennen aan de WaardArt-vlag en -banier. Catalogus en routekaart zijn gratis verkrijgbaar in Stroomhuis Neerijnen en langs de route. Alle informatie en digitale catalogus is ook terug te vinden op de website.

q www.waardart.nl