Haaften hard op weg naar volgende ronde

regio • Leerdam Sport won met 2-1 bij Jan van Arckel. In Ammerzoden tekenden Stefanos Moschatsis en Rumi Sarmiento Huarhua voor de Leerdamse treffers.

Ook Haaften won zijn tweede bekerduel. Jordy Perdon, Niek van Velzen en Danny Verwolf namen de Haaftense treffers voor hun rekening. In de laatste wedstrijd tegen Rhelico heeft Haaften aan een punt genoeg om de volgende ronde te bereiken.

Rhelico ging in Beusichem met 3-2 onderuit tegen BZS. De ploeg uit Rumpt kwam nog wel op voorsprong, dankzij een doelpunt van Oliver Rademaker. BZS draaide de score om, waarna Jelmer van Os Rhelico weer langszij bracht. Met de 3-2 pakte de thuisploeg toch nog de zege.

Herovina rekende in de derby tegen ASH al voor rust af met de buurman. Na een prima eerste helft stond het toen 4-0 in Herwijnen. Danny Kaldenberg (2x), Kevin Steenbruggen en Pieter Niesing scoorden. Na rust was het wat minder bij de thuisploeg en kwam ASH beter in de wedstrijd. Jens Duijzer redde de Hellouwse eer door vlak voor tijd de 4-1 te scoren. Vuren ging in dezelfde poule tegen de reserves van Kozakken Boys onderuit. De ploeg uit Werkendam was met 0-2 te sterk. Door de nederlaag gaat de derby van komende week tegen Herovina waarschijnlijk alleen nog om de eer.

SVS'65 ging thuis tegen derdeklasser Alblasserdam eervol onderuit. De gasten kregen weliswaar de nodige kansen, maar SVS'65 hield de schade met een 0-1 nederlaag beperkt.