Bekerwinst voor WNC, LRC en Asperen

regio • WNC boekte op de valreep een 3-2 overwinning op TGG, dat na rust met tien man kwam te staan.

De Bosschenaren gingen met een 0-1 voorsprong de rust in. Bas Smulders maakte na tien minuten in de tweede helft van elf meter gelijk. Bij die overtreding kreeg een speler van TGG zijn tweede gele kaart. Halverwege de tweede helft scoorde Willem-Paul van der Heijden de 2-1. TGG kwam tien minuten voor tijd nog terug, maar Jeffrey Weidema kopte een minuut voor tijd de winnende 3-2 binnen.

LRC boekte op bezoek bij Geinoord zijn tweede bekerzege. Ricardo Papilaja maakte vanuit een vrije trap 0-1. Twintig minuten voor tijd scoorde Geinoord de 1-1, maar in een mum van tijd ging LRC opnieuw aan de leiding. Rogier Gerritsen tekende voor de 1-2, wat tevens de eindstand was. In dezelfde poule ging Heukelum voor de tweede keer onderuit. Nieuw Utrecht was met 2-1 te sterk. Nadat de thuisploeg op voorsprong kwam, kwam Heukelum nog in de eerste helft dankzij een eigen doelpunt langszij. Tien minuten na rust maakte Nieuw Utrecht de 2-1.

Asperen rekende met ruime cijfers af met Alem: 4-0. Na een goed halfuur scoorde Asperen twee keer snel achter elkaar. Nicky van der Zijden opende de score en Gerard Breider scoorde vlak daarna de 2-0. Ver in de blessuretijd van de eerste helft maakte Michiel den Hartog ook nog de 3-0. Na een uur spelen bracht Breider met zijn tweede treffer de eindstand op het scorebord.