Regio presenteert zich op KLM Open

regio • Regio Rivierenland en gemeenten Leerdam, Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal grijpen de KLM Open aan om de toeristische kansen van de streek onder de aandacht te brengen.

Tegelijkertijd met de KLM Open op The Dutch vindt de KLM Open Expo plaats, de grootste golfbeurs van Nederland. Deze grenst aan de golfbaan. Met een promotiestand op deze beurs hopen de gemeenten en Regio Rivierenland bezoekers te inspireren om de regio vaker te bezoeken. De stand toont de highlights uit het gebied. Zoals forten, kastelen, de Nieuwe Hollandse Waterlinie, rivieren, glas en fruit. Naast het verkrijgen van toeristische informatie, kunnen de bezoekers bij de promotiestand ook terecht voor het kopen van streekproducten.

Vorig jaar werd het KLM Open voor het eerst in Spijk gehouden. Onderzoek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), dat in opdracht van de gemeente Lingewaal is uitgevoerd, toont aan dat het KLM Open 2016 goed was voor de waardering van de regio en een grote economische impact heeft op de sector recreatie en toerisme. De KLM Open vindt plaats op donderdag 14, vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. Tickets voor het KLM Open zijn te koop via onderstaande website.

q www.golf.nl/klm-open/tickets