• Het jubileumdiner werd een succes.
• Het jubileumdiner werd een succes. Foto: Liesbeth Kaldenberg

Jubileumdiner Beesd groot succes

beesd • Drie onderneemsters uit Beesd organiseerden vorige week zaterdag met elkaar een feestelijk diner ter ere van hun jubilea.

Annelies de Haas van Uitspanning de Notenboom vierde haar 25-jarig jubileum, Chantal van Mook viert dit jaar het 10-jarig bestaan van Salsa Catering en Wendy van den Heuvel begon vijf jaar geleden met haar bedrijf Proost & Co.

De drie Beesdse onderneemsters grepen hun jubilea aan om hun kwaliteiten te bundelen tijdens een bijzondere avond. Het initiatief leidde tot een uitgebreid 7-gangendiner in Uitspanning de Notenboom waar bij elke gang een bijpassend glas wijn werd geschonken.

Annelies de Haas zorgde voor de aankleding van de locatie, het eten werd verzorgd door Chantal van Mook en Wendy van den Heuvel vertelde iets over de wijnen die tijdens de avond werden geschonken.

Groot succes

Het jubileumdiner was een groot succes. De avond was in een rap tempo uitverkocht aan vrienden en bekenden van de drie onderneemsters.

Gedurende het diner waren de reacties lovend. "We hebben alleen maar positieve reacties gekregen", vertelde Wendy van den Heuvel.

"Over het eten, maar zeker ook over onze samenwerking. We kijken zelf ook terug op een geslaagde avond, alles is goed verlopen. Wellicht is dit initiatief dus voor herhaling vatbaar."

Willemieke Steen