• VoetbalAssist stak de site van LRC in een nieuw jasje.
• VoetbalAssist stak de site van LRC in een nieuw jasje. Foto: Aangeleverd

Website LRC Leerdam in nieuw jasje

leerdam • De gloednieuwe website van LRC Leerdam, www.vvlrc.nl, is deze week live gegaan. Dankzij de VoetbalAssist websoftware is én blijft de site helemaal up-to-date.

VoetbalAssist is een concept van een Leerdams bedrijf. Mede-eigenaar Gerald Versluis heeft zelf jaren bij LRC gevoetbald en is daarom extra trots op de nieuwe site. "LRC had al informatieschermen met VoetbalAssist in de kantine hangen en nu is dit uitgebreid met de website module. Uitgerekend LRC is de 700e club met onze website module. Dat maakt het extra leuk", aldus Versluis. "Op naar de 1000 clubs zeggen veel mensen in onze omgeving. Niet het doel op zich, maar dit gebeurt vanzelf zolang we kwaliteit blijven afleveren en snelle support verlenen."

Juist de zomerstop zorgt voort topdrukte bij VoetbalAssist. "Veel nieuwe klanten willen voor het komend seizoen een nieuwe website, app of narrowcastingsysteem." Door de snelle groei van VoetbalAssist is het bedrijf voortdurend op zoek naar nieuw personeel. Versluis: "We zoeken met name ASP.NET programmeurs, weinig of veel ervaring is minder belangrijk." Het klantenbestand is zeer gevarieerd. "We hebben clubs uit allerlei klassen. Van de zesde klasse tot 2e divisie landelijk en we hebben sinds vorig jaar een profclub uit België: Sportlink Lokeren." Meer informatie is te vinden op www.voetbalassist.nl.

Ook de nieuwe vrijwilligersmodule zorgt voor nieuwe klanten. Deze module wordt niet alleen voor voetbal gebruikt, maar elke willekeurige vereniging of stichting die zijn vrijwilligers wil organiseren kan hiervoor bij www.vrijwilligerstekort.nl terecht.