Vakantiebijbelweek in Hellouw

hellouw • In de eerste week van de zomervakantie barst in Hellouw de vakantiebijbelweek los. Thema dit jaar is '(T)op survival'.

De opening vindt zondag 9 juli in de hervormde kerk plaats. Deze dienst begint om 09:30 uur. Na afloop is er koffie en limonade met wat lekkers voor alle gasten. Op maandag 10 en dinsdag 11 juli zijn er activiteiten voor kinderen van vier tot en met elf jaar. Het programma begint op beide dagen om 09:30 uur en is om 14:30 uur weer afgelopen. Op dinsdag hoeven de kinderen geen lunch mee te nemen. Deze avond is er ook een open avond voor iedereen uit het dorp, de aanvang is 19:00 uur.

De jeugdavond met een survival staat woensdag 12 juli gepland. Alle kinderen vanaf twaalf jaar zijn welkom om mee te doen vanaf 19:30 uur. Op vrijdag 14 juli is er ook een jeugdavond met een survivalactiviteit, maar deze is geschikt voor deelnemers vanaf vijftien jaar. Iedereen is op donderdag 13 juli nog welkom voor een dorpsavond, er is dan ook een fietsbingotocht uitgezet. Deze avond begint om 19:00 uur.

Locatie

Alle activiteiten vinden plaats in de tenten bij Erik en Elise Henken aan de Korfgraaf 8 in Hellouw. Opgeven voor kinderdagen of jeugdavond kan door te mailen naar elisehenken@hetnet.nl. Of telefonisch via 0418-591611.

q vakantiebijbelweekhellouw.webklik.nl