G-team Ter Leede in actie tegen NIO Rotterdam

leerdam • Voor het G-team van korfbalvereniging Ter Leede stond er zaterdag voor het eerst sinds bijna een jaar weer een wedstrijd op het programma. De korfballers reisden daarvoor af naar Rotterdam.

Het G-team was door NIO, een korfbalvereniging uit Rotterdam-Schiebroek, uitgenodigd om twee oefenwedstrijden te spelen tegen hun G-team en tussendoor nog wat leuke trainingsoefeningen te doen.

Met gezonde spanning, want voor een aantal leden was het de eerste keer in het wedstrijdshirt, begonnen ze aan de eerste wedstrijd. De eerste helft was NIO iets sterker en kon een paar mooie doelpunten maken. Ter Leede kwam de tweede helft ijzersterk terug en scoorde ook een paar keer. Na 20 minuten spelen was de wedstrijd afgelopen en was iedereen toe aan wat drinken. Daarna werden er trainingsoefeningen gedaan. Er vielen ontzettend veel doelpunten en het G-team liet hun vaardigheden goed zien aan de tegenstander. Daarmee hebben ze vast indruk gemaakt voor de volgende wedstrijd. Deze wedstrijd was in de eerste helft weer pittig voor Ter Leede, maar ze bleven voor de bal gaan. Het ging gelijk op en de tweede helft stonden ze opnieuw hun mannetje.

Het uitstapje zorgde voor een geslaagde ochtend met veel nieuwe sportieve ervaringen, prachtige doelpunten, fanatieke supporters die helemaal meegereisd waren naar Rotterdam en perfect weer.