• Leerdam City Run 2017: vrijdag 30 juni.
• Leerdam City Run 2017: vrijdag 30 juni. Foto: stockfoto

Inschrijven voor Leerdam City Run

leerdam • Stichting Vijfheerenlandenmarathon organiseert samen met de Leerdamse Ondernemersvereniging (LOV) en gemeente Leerdam tijdens de koopavond van vrijdag 30 juni de Leerdam City Run 2017.

De hardloopwedstrijd voert door de binnenstad van Leerdam. Het parcours is een ronde van ruim één kilometer die de lopers vanaf de Kerkstraat via de Vlietskant, de Meent en de Westwal weer terug in de Kerkstraat brengt. Afhankelijk van de gekozen afstand (vijf of tien kilometer) lopen de deelnemers de route vier of acht keer. Voor sportieve kinderen is er een Leerdam City Kidsrun van één of twee rondjes, deelname hieraan is gratis. Kinderen tussen de dertien en zeventien jaar betalen 2,50 euro om mee te doen, volwassenen betalen voor zowel de vijf als de tien kilometer vijf euro. Inschrijven kan vanaf vrijdag 19 mei.

De Leerdam City Run 2017 start om 17:00 uur met het afhalen van de startnummers in de Kerkstraat (bij de Grote Kerk). De Leerdam City Kidsrun voor kinderen van zes tot en met negen jaar – één rondje – start om 18:00 uur, de wedstrijd voor kinderen van tien tot en met twaalf jaar – twee rondjes – start om 18:20 uur. Om 18:140 uur is de prijsuitreiking. De vijf kilometer voor volwassenen start om 18:45 uur, om 19:45 uur starten de deelnemers aan de tien kilometer. Het programma is nog wel onder voorbehoud. Alle deelnemers ontvangen na afloop een medaille.


De organisatie is bereikbaar via info@leerdamcityrun.nl. Meer informatie over het evenement is te vinden op de website.

q www.leerdamcityrun.nl