Buitenschoolse opvang bij LRC

leerdam • Alexander en Mark van der Kooi starten maandag 21 augustus met Sport BSO Leerdam, een buitenschoolse opvang waarbij sporten en bewegen centraal staat.

Het is de bedoeling dat kinderen bij BSO Sport Leerdam elke dag buiten sporten. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar een sporthal.

Sport BSO Leerdam neemt haar intrek op het sportcomplex van LRC. Het initiatief om een buitenschoolse opvang met sportieve grondslag te beginnen werd gelijk door LRC Leerdam omarmd. Sport BSO Leerdam is waarschijnlijk vanaf maandag 21 augustus elke dag geopend, de organisatie haalt de kinderen desgewenst bij de verschillende scholen uit Leerdam op.

Alexander en Mark van der Kooi willen met Sport BSO Leerdam hun passie voor bewegen overbrengen en de kinderen laten ontdekken waar hun talenten op sportgebied liggen. Ze vinden namelijk dat kinderen na schooltijd meer kunnen sporten en bewegen.

De kantine van LRC Leerdam vormt de uitvalsbasis voor de buitenschoolse opvang, het is wel de bedoeling dat deze nog wat leuker aangekleed gaat worden, zodat kinderen zich daar goed kunnen ontspannen na een dag op school. Meer informatie is te verkrijgen bij Mark van der Kooi via 06-53410962 of info@sportbsoleerdam.nl.

q www.sportbsoleerdam.nl