Ter Leede verliest in slotfase van Antilopen

leerdam • De korfballers van Ter Leede verloren zaterdag de uitwedstrijd tegen Antilopen 7. In Leusden werd het in de slotfase 10-8.

Toch begon iedereen met goede moed aan het duel. In de eerste helft liepen de Leerdammers naar 1-4 en deze marge bleef tot aan de rust gehandhaafd: 2-5. Na een peptalk en een verfrissend slokje water was iedereen weer klaar voor de strijd. Het begin van de tweede helft verliep goed. Maar daarna zakte het niveau in en kwam de thuisploeg terug tot 5-5. Ter Leede liet zich hierdoor niet uit het veld slaan en binnen de kortste keren stond het 5-7. Antilopen liet zich niet intimideren en bracht de stand terug naar 7-7. Men wist vervolgens de kansen beter te benutten en liep uit naar 10-8 in de laatste paar minuten. De goals bij Ter Leede werden gescoord door Anne (3), Arco (2), Marjolein (2) en Peter (1).