• Opening nieuwe locatie Perspectief.
• Opening nieuwe locatie Perspectief. Foto: Nico van Ganzewinkel

Perspectief verhuisd naar Schaiksehof

leerdam • Psychologenpraktijk Perspectief in Leerdam is verhuisd naar een andere locatie. Het nieuwe onderkomen aan de Schaiksehof biedt alle mogelijkheden om op een moderne manier praktijk te houden.

Perspectief heeft meerdere vestigingen in de regio en is al enkele jaren actief in Leerdam. Tot nu toe was de praktijk gevestigd aan de Marnix van St. Aldegondestraat. "We houden onder meer praktijk in Gorinchem, Giessenburg, Hardinxveld-Giessendam, Culemborg en Leerdam en hebben dependances in Zeist en Ameide. Onze vestiging in Leerdam is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. Inmiddels werken we hier met twaalf psychologen, één psychiater en twee secretaresses en het aantal cliënten blijft toenemen. We groeiden uit ons jasje", vertelt Renée Swagerman. Volgens de manager van de vestigingen in Leerdam en Culemborg was de praktijk al enige tijd op zoek naar een locatie met meer ruimte en grotere kamers, zodat men de cliënten nog meer aandacht en privacy kan bieden. "Er bestond behoefte aan een grotere praktijkruimte en een moderne werkomgeving met meer faciliteiten en een betere geluidsisolatie." Die werd gevonden aan de Schaiksehof 10 - onder sportschool Family Fit Muslu, tegenover Karwei. Swagerman en haar collega's zijn enthousiast over het nieuwe pand waar nog plaats is voor andere huurders. "Het is een prachtige, ruime locatie met zeven spreekkamers. De praktijk ligt mooi centraal, is uitstekend bereikbaar en heeft meer dan voldoende parkeergelegenheid. Bovendien hebben we een mooi uitzicht over de weilanden. Een ideale locatie", vindt Swagerman. Vorige week vond de opening plaats waar namens de gemeente wethouder Arie Keppel bij aanwezig was. Die opening was volgens Swagerman een doorslaand succes. "Er was heel veel aanloop. We kregen volop enthousiaste reacties over ons pand en de inrichting. De bezoekers waren erg onder de indruk. En wij zelf ook. We zien er naar uit om hier aan de slag te gaan."

Psychologenpraktijk Perspectief, Schaiksehof 10, Leerdam. Tel.: 0184-633458. Nadere informatie is te vinden op de website van de praktijk.

q www.psychologenpraktijkperspectief.nl