Vuren weet van geen ophouden

vuren • Vuren leidde zaterdag Vianen met 5-0 naar de slachtbank.

Bij rust leidde de thuisploeg met 3-0 door treffers van achtereenvolgens Bart Muilenburg, Lorenzo Kooiman en Bas van der Vliet. Na rust zakte het niveau, maar slaagde Vuren er toch in om nog twee treffers aan het totaal toe te voegen. Ian van Wijk en opnieuw Muilenburg troffen doel.

Trainer Albert van Zandwijk was verheugd over de grote uitslag, temeer omdat laagvlieger Vianen de laatste weken met drie overwinningen uit vijf duels verrassend voor de dag was gekomen. In Vuren konden de gasten het de thuisclub alleen in de eerste vijf minuten lastig maken.

Vuren is bezig aan een opzienbarende serie waarin veertien keer op rij niet werd verloren. De vierdeklasser is de makkelijkst scorende ploeg en staat slechts een handvol punten achter de koplopers Herovina en GVV'63. Toch is de titel dit jaar een brug te ver. "Wij komen aan het eind twee punten tekort", zegt Van Zandwijk stellig. "Jammer dat we in het begin van het seizoen met een incomplete ploeg punten hebben laten liggen tegen de bovenste drie. Nu moeten Herovina en GVV'63 minstens twee wedstrijden verliezen en dat gaan ze niet doen."