Buitenvoorstelling van Syndions theatergroep

vuren • De acteurs van Syndions theatergroep Het Toltheater zijn volop aan het repeteren voor hun nieuwe voorstelling ''t Went in de tent & eten wat de pot schaft', die in mei bij restaurant Oud-Vuren in Vuren wordt opgevoerd.

De voorstelling komt in samenwerking met Oud-Vuren tot stand. Behalve van de prestaties van de acteurs kunnen de bezoekers ook genieten van de bak- en kookkunsten van de medewerkers van het restaurant. Zij serveren huisgemaakte appeltaart (voorafgaand aan de voorstelling) en een boerendiner (na afloop van de voorstelling). Voor ''t Went in de tent & eten wat de pot schaft' wordt de tuin van het Vurense restaurant met handgemaakte decorstukken omgetoverd tot een boerencamping, waar de vrolijke, oer-Hollandse voorstelling zich afspeelt.

Avondvoorstellingen

Er zijn zes avondvoorstellingen (donderdag 11 mei, vrijdag 12 mei, zaterdag 13 mei, donderdag 18 mei, vrijdag 19 mei, zaterdag 20 mei) en twee middagvoorstellingen (zaterdag 13 en 20 mei),. De avondvoorstellingen starten om 16:30 met appeltaart en sluiten om 19:00 uur af met een boerendiner. De middagvoorstellingen starten om 12:30 met een boerenlunch en sluiten om 15:30 af met appeltaart. De voorstellingen bieden plaats aan zestig personen. Toeschouwers moeten wel het weer in de gaten houden, de voorstelling is buiten dus het is wellicht aan te raden een warme jas of dekentje mee te nemen.

De kaarten kosten 18,50 euro en zijn verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten: servicecentrum Syndion, Stadhuisplein 4 in Gorinchem, Toltheater Syndion ULO-gebouw, Boerenstraat 11a in Gorinchem (ma, di, vrij), restaurant Oud-Vuren, Waaldijk 70 in Vuren, supermarkt Spar, Mildijk 111 in Vuren en De Witgoedspecialist, Vlietskant 12 (of 23-25 na verhuizing) in Leerdam. De kaarten kunnen uitsluitend bij de verkooppunten worden afgehaald. Meer informatie over Het Toltheater is te vinden op de onderstaande website.

q syndionwinkels.nl/toltheater