HPS Industrial eindigt competitie als achtste

alblasserdam • In de 1e divisie van de biljartcompetitie speelde HPS Industrial zaterdag in Alblasserdam tegen Partycentrum Verploegen. Zoals de biljarters uit Rumpt het hele seizoen middelmatig speelden, verliep ook deze ontmoeting: een 2-4 verlies en een 4-2 winst.

In het libre (250) ging Jurgen de Ridder twee keer onderuit. Zowel tegen Sjef Jansen als tegen Theo Derksen kon De Ridder niet imponeren.

Een carambole tekort

In de eerste partij kwam hij in tien beurten tot 120 caramboles, in de tweede partij kwam hij in 23 beurten slechts een carambole tekort. In het kader 47/2 (175) deed Frank Vermeulen het een stuk beter. Hij wist beide keren te zegevieren tegen eveneens Theo Derksen en Sjef Jansen. In negen en dertien beurten werden de partijpunten binnengehaald.

Bandstoten

In het bandstoten (75) kwam Bert Vink in zijn eerste wedstrijd in 24 beurten negen caramboles tekort voor de overwinning tegen Rini Megens.

In de tweede partij wist Marco Kivits dit recht te zetten. In vijftien beurten kwam hij tot winst.

Met deze resultaten eindigde het Rumptse 1e divisieteam de competitie op een teleurstellende achtste plaats. Men hoopt volgend seizoen weer mee te doen om de bovenste plaatsen.