ASH kon op eigen veld tegen Lekvogels geen potten breken. De wedstrijd bleef weliswaar lang spannend, maar op de 1-3 eindstand viel weinig af te dingen.

De wedstrijd op De Korfgraaf in Hellouw begon weinig hoopgevend voor de thuisploeg. In een mum van tijd stonden de gasten op voorsprong. Na die 0-1 bleef Lekvogels het betere van het spel houden. Gert-Jan van Oort was het dichtst bij een treffer namens ASH, maar hij raakte de paal. Na rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte toen Peter van Herk scoorde.

"Nauwelijks verdiend", erkende leider Gerrit-Jan van Mourik. "Zij hadden de overhand." Lang kon ASH niet genieten, want binnen twee minuten stond het weer 1-2. De 1-3 viel een kwartier voor tijd.