• Een trotse Gert Jan met cheque.
• Een trotse Gert Jan met cheque. Foto: Roy Beusker

Gert Jan uit Beesd wint 31.000 euro

beesd • Gert Jan (56) uit Beesd was dit weekend de gelukkige winnaar van 31.000 euro in het tv-programma 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat vanavond te zien was bij RTL4.

Tijdens de zenuwslopende halve finale, besloot hij het spel te verlaten. Door op de rode knop te drukken verzekerde Gert Jan zich van 31.000 euro.

Gert Jan kwam een dag eerder terug van zijn wintersportvakantie om mee te doen met Miljoenenjacht. "Mijn vrienden dachten al dat ik hier zou komen te staan! Ik ben ontzettend blij met dit mooie bedrag."

Wijkgenoten

In 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Gert Jan won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 4153 een studioplek in de tv-show.

Gert Jans wijkgenoot Renate was kandidaat van het 'Mini Kofferspel'. Zij mocht dit spel spelen, omdat de notaris haar naam en stoelnummer trok. In haar koffer zat een cheque van vijfhonderd euro, Renate won dat bedrag. Iedereen ging met een Samsung Galaxy Tab naar huis. Een inwoner uit Waalwijk speelde in de finale het 'Gouden Koffer Spel' aan de desk met Linda de Mol en won 139.000 euro.

'Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 16 april wekelijks te zien op zondagavond om 20:00 uur bij RTL 4.

q www.miljoenenjacht.nl