• Het gezicht van de Budget King Store: Wilma Delpeut.
• Het gezicht van de Budget King Store: Wilma Delpeut. Foto: Jeroen de Bruin

Nieuw in Leerdam: Budget King Store

leerdam • Leerdam heeft er een woonwinkel bij van zevenduizend vierkante meter. De Budget King Store opende onlangs haar deuren aan de Techniekweg.

Klanten vinden er alles op het gebied van wonen. Van zitmeubelen, eetkamertafels, salontafels, bijzettafels tot dressoirs en wand- en bergmeubels. Op de afdeling slapen zijn er tal van soorten boxsprings, seniorenledikanten, maar ook linnenkasten en matrassen te vinden. Ook voor karpetten en vloerkleden in allerlei maten, kleuren en materialen kunnen koopjesjagers aan de Techniekweg terecht. En wat te denken van lampen: de collectie omvat wel driehonderd modellen.

De Budget King Store biedt meubels in allerlei materialen en stijlen. Industrieel, landelijk, retro en modern. De winkel is opgezet door drie trendwatchers die alle woonbeurzen in binnen- en buitenland bezoeken om zich verzekerd te zijn van de laatste trends op het gebied van wonen en leven. De meubels kunnen volgens de initiatiefnemers tegen scherpe prijzen aangeboden worden, omdat de voorraad van de Budget King Store enorm is. Omdat zij de meubels direct bij de fabrikant kopen, bedingen ze een flinke korting. Ze claimen zelfs te kunnen concurreren met de internetprijzen.

Service staat bij de Budget King Store bovenaan. Bovenop de normale garantie krijgen klanten er vijf jaar garantie extra bij. Plus: vlekgarantie. Hierbij worden de meubels geïmpregneerd met een vuilafstotende stof. Gekochte meubels worden desgewenst – tegen een kleine vergoeding – ook thuisbezorgd en zelfs gemonteerd.

De eigenaren van de Budget King Store hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dus geen van hun waren – zoals de handgemaakte vloerkleden – is door kinderarbeid tot stand gekomen. En het hout van de talloze meubels aan de Techniekweg komt van productiebossen, waar voor elke gekapte boom een nieuwe wordt geplant.

Op de Tweede Paasdag is voor de eerste honderd bezoekende klanten een leuke surprise. Meer informatie over de Budget King Store is op hun website te vinden.

q www.budgetkingstore.nl