• De vrijmarkt vorig jaar.
• De vrijmarkt vorig jaar. Foto: Nico van Ganzewinkel

Inschrijven voor laatste vrijmarkt

leerdam • Verenigingen en ondernemers kunnen zich nog steeds inschrijven voor de vijfentwintigste editie van de Leerdamse vrijmarkt die zaterdag 6 mei plaatsvindt. Het is meteen de laatste editie van het evenement.

Normaal gesproken vindt de vrijmarkt plaats op de tweede zaterdag van juni, maar vanwege de ramadan - deze begint op zaterdag 27 mei - is er gekozen voor een andere datum. De organisatie heeft tijdens de voorbereidingen kunnen rekenen op de steun van de gemeente Leerdam, de Leerdamse ondernemersvereniging (LOV) en de ondernemers aan de Vlietskant. Ook Team 2015 doet weer mee aan de vrijmarkt met een millenniummarkt.

De organisatie hoopt op veel inschrijvingen, zodat de vrijmarkt dit jaar een feestelijke afsluiting kent. Immers: de organisatie gooit na vijfentwintig edities de handdoek in de ring. Het organiseren van het evenement kost teveel tijd en er zijn niet genoeg vrijwilligers.

Inschrijven

Op dit moment kunnen verenigingen, ondernemers en handelaren zich nog steeds inschrijven voor een kraam. Bewoners kunnen zonder aanmelding gratis een plek innemen op de vrijmarkt om spulletjes te verkopen. Maar ondernemers moeten zich inschrijven. Een inschrijfformulier kan worden worden opgehaald bij Gonnie van Haaften aan Oud Schaik 22 in Leerdam. Even bellen kan ook: 06-44654171. Of bij Sukru Gokdemir aan de Prins Mauritzstraat 1 in Leerdam. Hij is te bereiken via 06-50231804. Een inschrijfformulier kan ook aangevraagd worden via de mail: bestuur-vrijmarkt@telfort.nl.

De inschrijving is tot zaterdag 15 april.