Fotowedstrijd van Kerk aan de Linge

leerdam • De werkgroep duurzaamheid van de Kerk aan de Linge organiseert vanaf heden tot eind mei een fotowedstrijd waaraan iedereen (beroepsfotografen uitgezonderd) kan meedoen. De wedstrijd staat in het teken van het jaarthema 'Schepping en natuur' van de werkgroep.

Met deze competitie wordt aan de deelnemers gevraagd de verwondering over en de rijkdom van de natuur in onze directe omgeving op verrassende wijze in beeld te brengen. Er hoeft niet alleen gedacht worden in grootse beelden, maar de schoonheid kan ook worden gezocht in het kleine en kwetsbare van de natuur. De winnende foto moet worden genomen op het grondgebied van de Vijfheerenlanden. Een onafhankelijke jury zal de foto's beoordelen op onderwerp, compositie, originaliteit en visuele kracht. Foto's insturen kan tot maximaal 4 mb. Een minimumformaat voor het digitaal insturen is 640x480 pixels, resolutie 300 dpi.                                                                                                        

Deelnemers aan de wedstrijd kunnen de foto('s) mailen naar werkgroep.duurzaamheid@kerkaandelinge.nl met vermelding van naam, adres en telefoonnummer en waar en wanneer de foto is gemaakt. Per persoon kunnen maximaal drie foto's worden ingezonden. De te winnen prijzen bestaan uit geldbedragen van honderd euro (eerste prijs), vijftig euro (tweede prijs) en vijfentwintig euro (derde prijs.

Meer informatie en spelregels voor de wedstrijd staan op de website van de kerk. Deelname is gratis. Inzenden kan tot uiterlijk zaterdag 27 mei.

q www.kerkaandelinge.nl