• Gedicht van Anne Fièn in lijst.
• Gedicht van Anne Fièn in lijst. Foto: aangeleverd

Poëzie-expositie in Asperen

asperen • Anne Fièn uit Asperen exposeert tot eind juni haar poëzie in het gemeentehuis van Lingewaal in Asperen. Anne Fièn is de schrijversnaam van Levien Vermeer.

Er ligt een introductietekst, en een overzicht van haar poëzie-gerelateerde activiteiten in de hal en op de eerste verdieping. Aan de wanden van de hal, in de vitrine tegenover de loketten van burgerzaken, in het trappenhuis, en in de doorgang tussen het oude en nieuwe gedeelte op de eerste verdieping zijn gedichten te bekijken en te lezen. Ingelijst, op canvas met foto, als poster en briefkaart, en in boekjesvorm.

De korte gedichten zijn geïnspireerd op het alledaagse leven, de natuur en alle kunstvormen. Zoals onderstaande gedichtje 'Veilig'.


VEILIG

Samenzijn
is alles

wat geluk

behoeft en brengt

Olifantskop

Op de leestafel in de hal ligt ook een inkijkexemplaar van haar boek 'Aan de bar in Olifantskop', over huizen met een naam, waarin het gedicht Gruttobuitelingen staat.

Het boek is te koop, net als de poëzie in alle getoonde vormen. De prijslijst is bij de receptie in te zien. En na een belletje of mailtje komt Anne Fièn de bestelling afleveren. Meer informatie is te verkrijgen via taalcreatief@gmail.com of 0418-519548. Meer informatie over Levien Vermeer (oftewel Anne Fièn) is te vinden op de website van haar tekstbureau.

q www.taalcreatief.nl