Rhelico gaf tegen NLC'03 twee keer een voorsprong uit handen en speelde met 2-2 gelijk. "De vorige wedstrijd tegen hun liep ook al uit op een gelijkspel, dus ik denk dat we twee gelijkwaardige ploegen zijn", zei trainer Ferry van de Wal.

Willem Verweij tekende voor beide Rumptse treffers. Na een minuut of twintig opende hij de score door een steekpass van Jan Bassa binnen te prikken. De gasten kwamen na rust via een wereldgoal op gelijke hoogte. Een speler van NLC nam de bal van dertig meter ineens op de slof en schoot via de paal raak. Toen kort daarna Verweij van elf meter zijn tweede treffer maakte, dacht Rhelico de punten binnen te hebben. Na een dekkingsfout kwamen de gasten via een harde kopbal echter toch nog op gelijke hoogte: 2-2.