Open dag bij verpleeghuis Lingesteyn

leerdam • Verpleeghuis Lingesteyn in Leerdam opent zaterdag 18 maart haar deuren tijdens de landelijke Open Dag van de Zorg. Belangstellenden zijn welkom tussen 10:00 en 13:00 uur. Ze krijgen deze dag meer informatie over wonen en zorg en over werken en leren bij Rivas.

Op de Open Dag van de Zorg bij Rivas in Leerdam kunnen bezoekers deelnemen aan rondleidingen door Lingesteyn. Tijdens deze rondleidingen krijgen belangstellenden informatie over de diverse zorgsoorten, zoals zorg voor mensen met dementie, zorg voor bewoners met psychiatrische problemen en zorg in de laatste levensfase.

Bovendien is het mogelijk om een kijkje te nemen in een appartement waar bewoners met een lichamelijke beperking wonen. Naast deze activiteiten is Rivas Zorgadvies aanwezig om alle vragen over het zorgaanbod van Rivas te beantwoorden. Tevens is hier voor geïnteresseerden informatie te vinden over thuiszorg en dagbesteding.


Werken

Ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in een carrière in de zorg is de landelijke Open Dag van de Zorg een goed moment om zich te oriënteren. Er is in Leerdam informatie over vacatures en opleidingsmogelijkheden binnen Rivas, stageplaatsen en vakantiewerk. Bovendien is er een CV-check, waar tips en tricks voor het optimaliseren van het CV worden gegeven. Potentiële medewerkers, vrijwilligers, studenten of herintreders: de dag biedt voor ieder wat wils.

Verpleeghuis Lingesteyn is te vinden aan het Lingesteynplantsoen 20. De open dag is van 10:00 tot 13:00 uur. Meer informatie over het programma in Leerdam en de andere deelnemende Rivas-locaties is te vinden op onderstaande website of via 0900-8440.


q www.rivas.nl/opendagvandezorg