ASH was niet bij machte Kerkwijk pootje te lichten. Na een doelpuntloze eerste helft liep Kerkwijk na rust uit naar 0-2. Pas in blessuretijd deed Remon Steenbruggen iets terug. Een ontsnapping zoals bij Brakel zat er voor de ploeg uit Hellouw echter niet in: 1-2.

Leider Gerrit-Jan van Mourik zag dat het simpelweg niet goed genoeg was wat ASH liet zien. "Ik kan niet zeggen dat er niet hard gewerkt wordt, maar het is allemaal net niet genoeg. Kerkwijk was op inzet gewoon beter dan wij. Het echte vuur ontbreekt bij ons momenteel."
Nadat Steenbruggen vlak na rust net naast geschoten had, kwam Kerkwijk na een vlotte aanval op voorsprong. Een kwartier voor tijd verdubbelden de gasten de score. De 1-2 van Steenbruggen kwam te laat.