• Het team van Zorg aan huis.
• Het team van Zorg aan huis. Foto: Wittenbergzorg

Steunpunt Zorg aan huis geopend

waardenburg • Wethouder Koos Krook heeft maandag een steunpunt van Zorg aan huis van Wittenbergzorg geopend aan de Vergt 4 in Waardenburg, naast de nieuwe COOP.

Mensen kunnen bij het steunpunt binnenlopen met vragen over onder meer thuiszorg of huishoudelijke ondersteuning. Onder de noemer Zorg aan huis verleent Wittenbergzorg namelijk persoonlijke begeleiding en verzorging voor mensen aan huis. Deze dienst is gericht op ouderen die thuis wonen, maar daar wel een beetje hulp bij nodig hebben.

Het steunpunt van Zorg aan huis in Waardenburg moet zich ontpoppen tot meer dan alleen een vraagbaak, de locatie moet ook een ontmoetingspunt worden voor de ouderen in de gemeenten. Dit zal de komende periode steeds meer vorm gaan krijgen.

Deze week is het steunpunt dagelijks geopend van 09:00 tot 12:00 uur. Daarna zijn de openingstijden op maandag van 09:00 tot 12:00 uur, dinsdag van 10:00 tot 12:00 uur en donderdag van 10:30 tot 11:30 uur. Het team welzijn zal daarnaast ook regelmatig activiteiten voor ouderen organiseren.

High tea

Aanstaande donderdag 9 februari om 14:30 uur is er een high tea. Deelname is gratis, maar aanmelden verplicht. Dit kan door te bellen naar 0418-594999.

Wittenbergzorg heeft een protestants christelijke identiteit en verleent zorg in de gemeenten Lingewaal, Neerijnen en Geldermalsen. Meer informatie over de organisatie is te vinden op de website.


q www.wittenbergzorg.nl