Beesd verloor op eigen veld met 2-4 de derby tegen GVV. Met een beetje meer geluk in de afronding had er voor Beesd wel een stuntje in kunnen zitten. "Maar zeker in de eerste helft waren zij gewoon beter en we mochten blij zijn met een 1-1 ruststand", erkende trainer Gert Heijsteeg.

Beesd kwam al vroeg op achterstand. Kort voor de rust maakte Dyon van Bremen de 1-1. In de tweede helft begon Beesd goed, maar na een kwartier liep GVV weg. Met de 2-3 van Hans Kroeze (strafschop) keerde de spanning terug, maar Beesd kon geen vuist meer maken. "Dat we na de 2-4 nog twee rode kaarten krijgen, is stom. Die neem je weer mee de rest van het seizoen in", baalde Heijsteeg. Nick van Gameren kreeg wegens natrappen direct rood. Max Brouwer zag twee keer geel.