• Nel Hakkesteegt en Wim Groeneweg.
• Nel Hakkesteegt en Wim Groeneweg. Foto: aangeleverd

Den Haneker presenteert toeristische brochure

regio • Nel Hakkesteegt van Den Haneker heeft het eerste exemplaar van de nieuwe toeristische brochure overhandigd aan Wim Groeneweg, de burgemeester van Vianen.

Al vele jaren maakt Den Haneker samen met de VVV Zuid-Holland Zuid een toeristische brochure. Het is een soort encyclopedie van wel honderd bladzijden met alle relevante informatie over alles wat te maken heeft met recreatie. Alle adressen, activiteiten, overzichten, een kaartje met routes voor wandelen, fietsen varen en auto, tabellen en verhalen geven een goed beeld van het plattelandstoerisme in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Ook is er extra informatie opgenomen in het Engels, Duits en Frans.

Er zijn dit jaar 30.000 folders gedrukt. De toeristische leden van Den Haneker en de VVV zorgen voor de verspreiding.

Op de jaarlijkse snertavond van Den Haneker werd het eerste exemplaar officieel uitgereikt door Nel Hakkesteegt aan de burgemeester van Vianen, de heer Wim Groeneweg. Hij reageerde heel enthousiast en sprak de wens uit, dat mede door deze prachtige brochure bewoners en bezoekers nog meer zullen gaan genieten van deze prachtige streek.