• De dames van WHV haalden geen punten in Vlaardingen.
• De dames van WHV haalden geen punten in Vlaardingen. Foto: Stockfoto

WHV gaat fors onderuit tegen Move4U

asperen • De dames van WHV 1 reisden zaterdag vol goede moed af naar Vlaardingen. Helaas konden ze hun goede voornemens niet waarmaken en verloren met 4-0 van Move4U.

De eerste set ging gelijk op en de WHV-dames lieten daarbij goed spel zien. Dit hielden ze echter niet de hele set vol. WHV slaagde er niet in het af te maken en de set ging met 22-25 naar Vlaardingen. De gasten waren teleurgesteld en gebrand om de volgende set te winnen.

Rommelig

De tweede set begon echter niet goed. Hoewel de dames erg hun best deden, werd er af en toe toch 'meegerommeld' met de tegenpartij.

WHV liep tegen een achterstand op, maar kreeg het toch voor elkaar om terug te komen tot 22 punten, mede door een goede servicereeks van Mirjam Steenis. Helaas trok Move4U aan het langste eind: ook deze set ging verloren voor WHV.

Niet scherp

De derde set verliep hetzelfde als de tweede set. WHV begon niet scherp aan deze set en liep opnieuw tegen een achterstand aan. Door de goede service van Bernadet Arendsen en Romy van Wijk werd die achterstand beperkt tot vier punten. Hoewel de dames de lange rally's afmaakten en hard werkten, ging de set naar de thuisclub. De laatste set was de laatste kans voor WHV om alsnog een punt in de wacht te slepen.

Wisselbeleid

Door het wisselbeleid van WHV-coach Wim van den Boomgaard stonden er tijdens deze set vier jonge meiden van 14,15,16 en 17 jaar in het veld. Er werd hard gewerkt voor elkaar. Het bleek voor de vierde maal op rij echter niet voldoende: ook deze set ging naar Move4U.

Teleurgesteld

Het dubbeltje viel voor WHV deze wedstrijd steeds net de verkeerde kant op. Balend en enigszins teleurgesteld gingen de WHV'ers weer naar huis.

Komende zaterdag staat er geen wedstrijd op het programma. Vrijdagavond 28 januari spelen de WHV-dames uit tegen Sliedrecht Sport. Een uitdaging voor het team uit Asperen om goed voor de dag te komen.