Seniorweb Leerdam viert landelijk jubileum

leerdam • De landelijke organisatie Seniorweb bestaat twintig jaar en het Leerdamse leercentrum viert dit met verschillende inloopmomenten in de Noorderberg in Leerdam op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 januari.

De landelijke organisatie Seniorweb heeft op dit moment meer dan 150.000 leden en vierhonderd leercentra verdeeld over Nederland. Het centrum in Leerdam verzorgt al achttien jaar cursussen voor de regio Leerdam. Er is een breed aanbod van lessen op diverse niveau's, de mogelijkheid om ervaring met de digitale wereld aan te leren of te verbeteren. Het doel is om 40plussers te begeleiden bij het gebruik van de mogelijkheden van de digitale wereld zowel op computers als op tablets.

Het leercentrum in Leerdam is dinsdag 17 januari open van 19:30 tot 21:30 uur. Mensen kunnen dan vrijblijvend binnenlopen om vragen te stellen over computers, tablets en de lesmogelijkheden van Seniorweb.

De volgende avond - woensdag 18 januari - is er een voorlichtingsavond over het DigiD. Deze avond begint om 19:30 uur. Op donderdag 19 januari is er weer een gratis inloop vanaf 19:30 uur voor mensen die meer willen weten over het volledige lesprogramma bij Seniorweb.

Bezoekers worden aangeraden zich telefonisch aan te melden via 06-10858941 of 06-53898108. Aanmelden via de mail kan ook: leerdam.seniorweb@outlook.com.


q www.leerdam.seniorweb.nl