Man aangehouden voor verduistering

oudheusden • Een 28-jarige man uit Oudheusden is woensdag 13 december aangehouden op verdenking van het hacken van computers, het verduisteren en het witwassen van een geldbedrag. Hij zou dat hebben gedaan toen hij nog werkzaam was bij een bedrijf in Waalwijk. De verdachte is afgelopen week voor de rechter commissaris geleid en moet woensdag voor de Raadkamer verschijnen.


Woudrichemmer wint wedstrijd 3FM

woudrichem • Menzo Kortland is verkozen tot de Soundalike of Music van 3FM. De 27-jarige inwoner van Woudrichem werd door zijn imitaties van Guus Meeuwis en Gers Pardoel verkozen tot het grootste imitatietalent van Nederland. Presentator Lex Uiting zocht dit najaar in zijn 3FM-show LEX naar de beste 'soundalike' van het land. De 3FM-luisteraars en een jury onder leiding van Rapper Sjors verkozen Kortland uiteindelijk tot winnaar.


Aangepaste vaartijden

drongelen • De vaartijden van de Bergsche Maasveren, waaronder het veer bij Drongelen zijn tijdens de feestdagen aangepast. De aangepaste vaar tijdens gelden op kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag, Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag. De precieze vaartijden zijn te vinden op de website.

q www.bergschemaasveren.nl