Moving-On gaat bijna sluiten

sleeuwijk • Bijna is het zover en sluit Moving-On in Sleeuwijk haar winkel na bijna 12,5 jaar. Op zaterdag 23 december is de laatste openingsdag. Moving-On cadeaubonnen of volle spaarkaarten kunnen nog worden ingeleverd tot en met de 23ste.

q www.moving-onshop.nl


Donatie voor Leergeld

uitwijk • De Stichting Leergeld was een tijdje terug te gast in Uitwijk waar de Protestante gemeente Uitwijk-Waardhuizen haar jaarlijkse verkoopdag hield. Een deel van de opbrengst is voor de kerk, een deel gaat naar een goed doel: dit jaar was dat Stichting Leergeld. Er werd uiteindelijk 1625 euro overgemaakt aan de stichting die zich inzet voor kinderen met wat minder bedeelde ouders. Tijdens de dag kon de Stichting Leergeld zichzelf overigens ook laten zien, spulletjes verkopen en vertellen over het werk dat ze doet.


Oliebollenactie

werkendam • Traditiegetrouw houdt de Verenigde Zangers op 30 december de bekende Oudejaars-oliebollenactie in Werkendam. De bestelformulieren hiervoor zijn inmiddels bezorgd. De oliebollen zijn tot 24 december ook telefonisch bestellen bij Joke Maaskant, 0183-503857; Els Ippel, 0183-503970; C. Visser, 0183-503340 of via oliebollen@vz-werkendam.nl. Een zak met zes oliebollen kost 4 euro.