Nut & Sport heeft last van vogelgriep

meeuwen • De jaarlijkse verenigingstentoonstelling van kleidierenvereniging Nut & Sport wordt 14 en 15 december gehouden in het clubhuis in Meeuwen. De vereniging, die al 76 jaar bestaat, zorgt er ieder jaar weer voor dat er een prachtige collectie diersoorten te bekijken is. Helaas is de dierententoonstelling getroffen door het uitbreken van de vogelgriep. Hierdoor is er een landelijk verbod op tentoonstellingen van hoenders, sier en watervogels. Toch is de vereniging Nut en Sport er in geslaagd een mooie collectie van konijnen, cavia's en oorspronkelijke duiven te kunnen tonen. Voordat de dieren tentoongesteld worden zullen ze eerst gekeurd worden door erkende keurmeesters, die de moeilijke taak hebben om de kampioenen te bepalen. De tentoonstelling is beide dagen open van 19:00 tot 22:30 uur. Het rad van avontuur zal ook draaien.


Oud papier

andel • Leden van het Andels Fanfare Corps gaan zaterdag 16 december weer op pad om oud papier op te halen. Deze keer komen zij in wijk 2: Boveneind, Uitbreiding-Zuid en uitgebreid met andere straten. De precieze route is te vinden op de website.

q www.andelsfanfarecorps.nl


Kerstpostactie gemeente Aalburg

wijk en aalburg • Bedrijven en particulieren kunnen tegen een aantrekkelijk tarief hun kerstpost binnen de gemeente Aalburg laten bezorgen. Voor iedere kaart die wordt ingeleverd, moet 0,30 euro worden betaald. Op de plaats van de postzegel wordt een speciale kerstzegel geplakt zodat de post verzorgd en aangekleed wordt afgeleverd. Bedrijven die gebruik maken van de service krijgen een kwitantie. De post kan zaterdag 16 december van 9:00 tot 13:00 worden ingeleverd in de hal van de kerk aan de Polstraat 6 in Wijk en Aalburg. De opbrengst is bestemd voor het bouwfonds. Meer informatie: Alda Duijster, 0416-692333 of aldaduijster@gmail.com.