Brabant Water verlaagt prijs

regio • Consumenten en bedrijven in Brabant betalen volgend jaar minder voor hun drinkwater. Voor duizend liter water betalen klanten van Brabant Water 43 cent, exclusief belastingen. Dit is ruim zeven procent lager dan in voorgaande jaren. Het vastrecht blijft hetzelfde als vorig jaar, 70,44 exclusief btw. De gemiddelde jaarrekening voor een huishouden komt daarmee uit op ongeveer 155 euro, inclusief belastingen.

q www.brabantwater.nl/tarieven


Vergadering Wmo Adviesraad

sleeuwijk • In ontmoetingsruimte De Buitenplaats in Sleeuwijk zal donderdag 14 december vanaf 20:00 uur de Wmo Adviesraad vergaderen. Op de agenda staat onder andere: raadsinformatiebrief resultaatfinanciering; halfjaar rapportage MEE; toekomst Wmo Adviesraad 2018-2019 en verordening maatschappelijke ondersteuning.

De Wmo Adviesraad is het vaste adviesorgaan van de gemeente Werkendam voor alle onderwerpen die te maken hebben met de Wmo, de Wet maatschappelijke ondersteuning. De adviesraad bestaat uit ervaringsdeskundigen en afgevaardigden uit de verschillende kernen. Tijdens de overlegvergaderingen bespreekt de Wmo Adviesraad met de gemeente alle actuele zaken die betrekking hebben op de Wmo. Meer informatie: Roel van der Lugt, 0183-507309 of roel.van.der.lugt@werkendam.nl.

q www.wmoadviesraadwerkendam.nl


Fotografen krijgen hun eigen foto

nieuwendijk • Als reizende tentoonstelling zijn vanaf 6 juni de foto's van de fotowedstrijd 'Kunstroute Nieuwendijk' geëxposeerd in vestigingen van de bibliotheek Altena. Nu de tentoonstelling zijn eindpunt heeft bereikt in de vestiging van Nieuwendijk zullen op 20 december alle foto's worden overhandigd aan de desbetreffende fotografen. Om het geheel feestelijk af te sluiten zal er getoost worden. De bijeenkomst is van 19:00 uur tot 20:00 uur aan de Hasselmanstraat 1 in Nieuwendijk.